Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να καταλάβεις ότι του αρέσεις από τον τρόπο με τον οποίο μιλάτε στο chat

Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται το texting λέει πολλά για το κατά πόσο του αρέσειςΕίναι βέβαιο: οι άντρες βλέπουν το texting μαζί μας με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι εμείς. Κι όμως, υπάρχουν μερικοί κανόνες που σε γενικές γραμμές ισχύουν για εκείνους όταν προσπαθούμε να καταλάβουμε αν τους αρέσουμε όσο εκείνοι σε εμάς. Μάθε πώς να τους ξεχωρίζεις.

Πώς να καταλάβεις ότι του αρέσεις από τον τρόπο με τον οποίο μιλάτε στο chat:

Σου απαντά κατευθείαν

Κανένας άνθρωπος δεν είναι 24/7 διαθέσιμος στο κινητό και στο texting σε αυτό. Αν το πρόσωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά βλέπεις ότι απαντά πάντα στα μηνύματά σου χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, τότε υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να το κάνει επειδή του αρέσεις εξίσου.

Σου στέλνει πρώτος

Ακόμη και με μια ασήμαντη αφορμή, σου στέλνει πρώτος μήνυμα για μια μικρή κουβεντούλα και την ανταλλαγή μερικών χαριτωμένων σκέψεών του. Δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις ότι μάλλον σε πολιορκεί μπαίνοντας στα DM σου…

Οι συζητήσεις σας κρατούν πολύ

Παρά το γεγονός ότι όλοι τρέχουμε όλη μέρα με δουλειές και υποχρεώσεις, εκείνος αφιερώνει πάντα ώρα στις συζητήσεις σας, οι οποίες και μπορούν να κρατήσουν για τα καλά. Επενδύει με αυτόν τον τρόπο στη μεταξύ σας σχέση και θέλει να σε γοητεύσει πάσει θυσία.

Χρησιμοποιεί emojis

Οι περισσότεροι άντρες αποφεύγουν τα emojis, κι όμως όταν μιλάτε μεταξύ σας σου στέλνει πάντα τα πιο χαριτωμένα, εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συζήτηση. Είναι επειδή θέλει να φανεί όσο πιο γοητευτικά γλυκός γίνεται επειδή του αρέσεις πολύ.

Μπορεί να νιώθει αμηχανία

Στη συζήτησή σας μπορεί να υπάρξουν άβολες στιγμές, όπως παύσεις όπου δεν ξέρει τι να πει. Κι αυτό συμβαίνει επειδή ζυγίζει πολύ το τι στέλνει, προσπαθώντας να φανεί όσο πιο γοητευτικός γίνεται για εσένα.

Προτείνει πλάνα

Αν στις κουβέντες σας ρίχνει διαρκώς υπονοούμενα για πράγματα που μπορείτε να κάνετε και να δοκιμάσετε μαζί, όπως εκείνο το ρομαντικό μπιστρό ή ένα μουσικό φεστιβάλ που ξέρει ότι θα σε έψηνε, είναι επειδή σίγουρα τον έχεις εντυπωσιάσει και σε βλέπει με έντονο ερωτισμό. Τον έχεις γοητεύσει και αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί από τις προθέσεις που σου δείχνει από αυτή σας την επικοινωνία!

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

15 σκληρές αλήθειες ότι είναι ώρα να εγκαταλείψετε τη σχέση σας

Είναι ώρα να φύγετε και ξέρω ότι το ξέρετε… μην το καθυστερείτε άλλο αν συμβαίνουν αυτά που διαβάσετε παρακάτω

ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί είναι τόσο μακρύς ο δρόμος της ανάρρωσης μετά από σχέση με έναν ναρκισσιστή

Η σχέση με έναν ναρκισσιστή μπορεί να σας διαλύσει αλλά μπορείτε να ανακάμψετε δίνοντας χρόνο στον εαυτό σας να θεραπευτεί

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να υποστηρίξετε τη σύντροφό σας μετά τον τοκετό, ειδικά στη διαχείριση προκλήσεων ψυχικής υγείας

Πώς να καταλάβετε τα συμπτώματα επιλόχειας κατάθλιψης και πώς να προσφέρετε βοήθεια στη νέα μαμά αν είστε ο σύντροφός της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου

Αφιερώστε τη μέρα στον εαυτό σας, κάνοντας ό,τι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς απο τις έμμονες ιδέες

Το αύριο δεν περιμένει… ούτε η ζωή σου

FOOD

Το ωφέλιμο διατροφικό προφίλ της ρίγανης

Η ρίγανη θεωρείται βασικό βότανο σε πολλές κουζίνες σε όλο τον κόσμο και εκτός από άρωμα και γεύση προσφέρει και πολλά υγιεινά οφέλη