Πώς να καταλάβεις ότι του αρέσεις από τον τρόπο με τον οποίο μιλάτε στο chat

Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται το texting λέει πολλά για το κατά πόσο του αρέσεις

Ναταλία Πετρίτη

Είναι βέβαιο: οι άντρες βλέπουν το texting μαζί μας με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι εμείς. Κι όμως, υπάρχουν μερικοί κανόνες που σε γενικές γραμμές ισχύουν για εκείνους όταν προσπαθούμε να καταλάβουμε αν τους αρέσουμε όσο εκείνοι σε εμάς. Μάθε πώς να τους ξεχωρίζεις.

Πώς να καταλάβεις ότι του αρέσεις από τον τρόπο με τον οποίο μιλάτε στο chat:

Σου απαντά κατευθείαν

Κανένας άνθρωπος δεν είναι 24/7 διαθέσιμος στο κινητό και στο texting σε αυτό. Αν το πρόσωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά βλέπεις ότι απαντά πάντα στα μηνύματά σου χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, τότε υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να το κάνει επειδή του αρέσεις εξίσου.

Σου στέλνει πρώτος

Ακόμη και με μια ασήμαντη αφορμή, σου στέλνει πρώτος μήνυμα για μια μικρή κουβεντούλα και την ανταλλαγή μερικών χαριτωμένων σκέψεών του. Δεν θέλει και πολύ για να καταλάβεις ότι μάλλον σε πολιορκεί μπαίνοντας στα DM σου…

Οι συζητήσεις σας κρατούν πολύ

Παρά το γεγονός ότι όλοι τρέχουμε όλη μέρα με δουλειές και υποχρεώσεις, εκείνος αφιερώνει πάντα ώρα στις συζητήσεις σας, οι οποίες και μπορούν να κρατήσουν για τα καλά. Επενδύει με αυτόν τον τρόπο στη μεταξύ σας σχέση και θέλει να σε γοητεύσει πάσει θυσία.

Χρησιμοποιεί emojis

Οι περισσότεροι άντρες αποφεύγουν τα emojis, κι όμως όταν μιλάτε μεταξύ σας σου στέλνει πάντα τα πιο χαριτωμένα, εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συζήτηση. Είναι επειδή θέλει να φανεί όσο πιο γοητευτικά γλυκός γίνεται επειδή του αρέσεις πολύ.

Μπορεί να νιώθει αμηχανία

Στη συζήτησή σας μπορεί να υπάρξουν άβολες στιγμές, όπως παύσεις όπου δεν ξέρει τι να πει. Κι αυτό συμβαίνει επειδή ζυγίζει πολύ το τι στέλνει, προσπαθώντας να φανεί όσο πιο γοητευτικός γίνεται για εσένα.

Προτείνει πλάνα

Αν στις κουβέντες σας ρίχνει διαρκώς υπονοούμενα για πράγματα που μπορείτε να κάνετε και να δοκιμάσετε μαζί, όπως εκείνο το ρομαντικό μπιστρό ή ένα μουσικό φεστιβάλ που ξέρει ότι θα σε έψηνε, είναι επειδή σίγουρα τον έχεις εντυπωσιάσει και σε βλέπει με έντονο ερωτισμό. Τον έχεις γοητεύσει και αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί από τις προθέσεις που σου δείχνει από αυτή σας την επικοινωνία!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares