Γιατί είναι σημαντικό για τη σχέση σας το να περνάτε χρόνο χώρια

Δώσε προσοχή!

Ναταλία Πετρίτη

Οι υγιείς σχέσεις διακρίνονται για την ανοιχτή επικοινωνία, τη διαρκή ενσυναίσθηση, το ειλικρινές νοιάξιμο, αλλά και τον χώρο που παραχωρεί ο καθένας από τα δύο μέλη ενός ζευγαριού στον άλλο. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να δεις για ποιους λόγους είναι σημαντικό για τη σχέση σας το να περνάτε χώρο ξεχωριστά, ακόμη κι αν ο έρωτας είναι έντονος και νιώθετε την ανάγκη να είστε αχώριστοι.

Κάνετε και οι δύο σημαντικά πράγματα για τον εαυτό σας

Το να περνάτε χώρο ξεχωριστά επιτρέπει και στους δυο σας να επιδιώξετε τα δικά σας ενδιαφέροντα και χόμπι, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε προσωπική ανάπτυξη και δημιουργικότητα.

Δεν δημιουργείται εξάρτηση

Ο χρόνος χώρια μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη από τη δημιουργία μιας σχέσης εξάρτησης και συνεξάρτησης, επιτρέποντας σε κάθε άτομο να διατηρήσει την ανεξαρτησία και την αίσθηση του εαυτού του.

Δεν κινδυνεύετε από πλήξη

Ο χρόνος που περνάτε χωριστά μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο πλήξης και εφησυχασμού σε μια σχέση, ενθαρρύνοντας και τους δύο συντρόφους να συνεχίσουν να κάνουν μια προσπάθεια για να κρατήσουν τη σπίθα ζωντανή.

Χτίζετε εμπιστοσύνη

Το να κάνετε πράγματα και χώρια μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, καθώς κάθε άτομο έχει την ελευθερία να είναι ο εαυτός του και να συμμετέχει σε δραστηριότητες χωρίς φόβο κρίσης ή ελέγχου.

Περνάτε πιο ουσιαστικά τον κοινό σας χρόνο

Τέλος, το να χωρίζετε το χρόνο σας και σε άλλα πράγματα και ανθρώπους μπορεί να κάνει τον χρόνο που περνάτε μαζί πιο ουσιαστικό και ιδιαίτερο, καθώς οι σύντροφοι έχουν την ευκαιρία να λείψουν ο ένας στον άλλον και να εκτιμήσουν ουσιαστικά τον χρόνο που περνούν μαζί.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares