Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δες γιατί μπορεί να μην έστειλε και μάθε γιατί δεν πρέπει να σκας

Μερικές φορές είναι ευλογία το να μη στείλει… καθώς σου γλιτώνει κόπο, χρόνο και αναίτιο πόνο…  



Νομίζεις ότι έχασε τον αριθμό τηλεφώνου σου ή δεν πρόλαβε να στείλει μήνυμα; Ας κόψουμε τις άθλιες δικαιολογίες που σου δίνει για το γιατί δεν απάντησε στο τελευταίο σου μήνυμα και ας δούμε τα πραγματικά γεγονότα. Εδώ είναι μερικοί πιθανοί λόγοι που εξηγούν το γιατί δεν σου έστειλε μήνυμα και γιατί δεν έχει σημασία. Εξάλλου, δεν αν ακούς νέα του, σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις. Αντίο!

Δεν ήταν τόσο ένθερμος μαζί σου όσο είπε.

Σίγουρα, μετά τα πρώτα ραντεβού, σου φάνηκε πολύ καλός και έμοιαζε να του αρέσεις. Τι συμβαίνει λοιπόν; Είτε σου έλεγε ψέματα είτε τα συναισθήματά του δεν ήταν αρκετά δυνατά και έσβησαν. Όπως και να ‘χει, εκείνος χάνει. Ακόμα κι αν δεν είναι ο πιο συνηθισμένος, είναι σίγουρα ένας από τους πιο προφανείς λόγους που δεν σου έχει στείλει μήνυμα.

Δεν ήθελε να «κολλήσεις».

Ίσως του έστειλες διπλό μήνυμα ή «έκανες check in» όταν ήταν ήσυχος. Τον ζόρισε αυτό. Αλλά μπορεί να είναι απλώς μια βολική δικαιολογία. Η προσκολλημένη συμπεριφορά σε ένα άτομο δεν είναι προσκολλημένη συμπεριφορά σε όλους. Ο σωστός τύπος δεν θα αποθαρρυνθεί από ένα απλό μήνυμα.

Τα ‘χει με άλλη.

Ναι, είσαι η γυναίκα στο πλάι. Προσπαθούσε να κρατήσει τις επιλογές του ανοιχτές, αλλά μετά επέστρεψε στη φίλη του. Αρκετά ασχολήθηκες μαζί του.

giati-den-esteile-a

Βγαίνει και με άλλες.

Ενώ απολάμβανες μερικά υπέροχα ραντεβού με αυτόν τον τύπο, αυτός συνδέθηκε με άλλες γυναίκες από το Tinder ή συνάντησε μια άλλη γυναίκα που του άρεσε πολύ και κατέληξε να την επιλέξει αντί για εσένα. Συμβαίνει. Είναι καλύτερα να σε αφήσει ήσυχη τώρα αντί να σε παρατήσει αργότερα.

Δεν θέλει σχέση.

Είναι από τους τύπους που βγαίνουν μόνο για πλάκα. Όταν είδε ότι δεν επρόκειτο να σας προκύψει σεξ, ξενέρωσε. Αντίο και καλή τύχη. Δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο με έναν άντρα που ψάχνει απλώς για λίγη διασκέδαση που μπορεί να φτάσει οπουδήποτε. Σου αξίζουν πολλά παραπάνω.

Το παίζει δύσκολος.

Σε αποφεύγει γιατί πιστεύει ότι δεν πρέπει να δείχνει πολύ ενδιαφέρον για σένα, οπότε μάλλον θα σου στείλει μήνυμα σε λίγες μέρες αντί αμέσως. Ουφ, αλήθεια; Το να το παίζει κάποιος δύσκολος αρχίζει να μυρίζει ανωριμότητα. Είναι ανόητο. Αξίζεις έναν άντρα που θα είναι αληθινός μαζί σου.

giati-den-esteile-b

Απλώς έψαχνε για μια τόνωση του εγώ.

Πραγματικά του άρεσε να περνάει χρόνο μαζί σου και να σου στέλνει μηνύματα, αλλά τώρα είναι εξαφανισμένος. Τι συμβαίνει με αυτό; Μπορεί να είναι ένας από εκείνους τους τύπους που λατρεύουν τη διασκέδαση του κυνηγητού γιατί τους κάνει να νιώθουν καλά, αλλά δεν νοιάζονται για τους ανθρώπους που πληγώνουν στη διαδικασία. Διάγραψε τον τώρα.

Είναι δειλός.

Δεν τον ενδιέφερες πολύ, αλλά δεν ήθελε να πει τίποτα, γι' αυτό νόμιζε ότι απλώς θα τον ξεπεράσεις μην απαντώντας στα κείμενά σου. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι να σταματήσεις να του στέλνεις μηνύματα και να μην απαντήσεις ποτέ εάν έρθει σε επαφή.

Του έστειλες πάρα πολλά μηνύματα.

Υπάρχουν τύποι εκεί έξω που πιστεύουν ότι η αποστολή μηνυμάτων είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ. Νιώθουν περίεργα όταν μια γυναίκα τους στέλνει πολλά μηνύματα. Είναι σαν να είναι πάρα πολύ για τα μικρά ανίκανα δάχτυλά τους. Μην ασχολείσαι. Δεν πρέπει να νιώθεις άσχημα που ήθελες να μιλήσεις σε κάποιον για να τον γνωρίσεις καλύτερα. Σαφώς, αυτός ο τύπος είναι μόνο για περιστασιακά μηνύματα και σχέσεις της ίδιας χλιαρής ποικιλίας.

giati-den-esteile

Είναι πολύ απασχολημένος.

Εντάξει, περίμενε – μπορεί να είναι πραγματικά απασχολημένος και να μην μπορεί να απαντήσει στο μήνυμά σου για μερικές ώρες, αλλά σίγουρα μπορεί να στριμώξει ένα μήνυμα μέχρι το τέλος της ημέρας; Τότε ο λόγος «απασχολημένος» έχει νόημα και θα πρέπει να συνεχίσεις και να γεμίζεις τη μέρα σου με δικαιολογίες αντί να έχεις εμμονή με το πότε πρόκειται να σου απαντήσει. Ωστόσο, αν χρειάζεται μέρες για να επικοινωνήσει μαζί σου, δεν είναι αρκετά καλό. Πες του ότι είσαι επίσης πολύ απασχολημένη για να σπαταλάς τον χρόνο σου με τις ανοησίες του.

Δεν έχει τίποτα να πει.

Συχνά, οι άντρες στέλνουν μήνυμα όταν έχουν κάτι να πουν ή μια άμεση ερώτηση να απαντήσουν, αλλά εξακολουθεί να είναι χάλια όταν ξεφεύγει η συζήτηση αφού του είπες κάτι που θεωρούσες ενδιαφέρον και ήθελες να το μοιραστείς μαζί του. Κοίταξε, το σημαντικό εδώ είναι να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με σένα και να προχωρήσεις για να βρεις κάποιον που θα σου μιλήσει για οτιδήποτε και για όλα με τρόπο που θα σου φαίνεται φυσικό.

Δεν θέλει να γίνει κάτι σοβαρό.

Του άρεσε να σου μιλάει και να σου στέλνει μηνύματα, αλλά όταν τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πιο σοβαρά, έπεσε σε μαύρη τρύπα. Είναι ένας παίκτης που δεν μπορεί να δεσμευτεί και δεν θέλει να μπει σε μια πραγματική σχέση. Ή, θέλει απλώς να έχει πολλές γυναίκες στη διάθεσή του αν τις χρειάζεται, χωρίς σοβαρεύεσαι με κάποια από αυτές. Ουφ. Μην χάνεις άλλο δευτερόλεπτο σε έναν τέτοιο άντρα-παιδί! Μπορείς να τα καταφέρεις καλύτερα και στην τελική σου κάνει χάρη με το να μην σου στέλνει μήνυμα.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 κλειδιά για να νιώθετε ικανοποιημένοι στη σχέση σας

Χρήσιμες συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια μακροχρόνια υγιή σχέση

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 κλειδιά για να νιώθετε ικανοποιημένοι στη σχέση σας

Χρήσιμες συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια μακροχρόνια υγιή σχέση

CELEBS

Νικόλαος: Έτσι πέρασε το πρώτο του Πάσχα χωρίς την Τατιάνα Μπλάτνικ

Τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο αδερφός του, Παύλος, από την Ανάσταση

CELEBS

Πάσχα 2024: Πού έκανε Ανάσταση η ελληνική showbiz;

Τα ελληνικά νησιά «ψήφισαν» και φέτος oi celebrities