Skip to main content

ΟΜΟΡΦΙΑ

Διάσημα μακιγιάζ που θα σε εμπνεύσουν

Αυτά τα beauty looks θα σου δώσουν ιδέες για τις δικές σου εμφανίσεις.


Κέλλυ Νόβακ

Οι celebrities αποτελούν πάντα μεγάλη έμπνευση για εμάς, με τα μακιγιάζ που εφαρμόζουν και τα οποία θαυμάζουμε είτε στο κόκκινο χαλί, είτε στις πιο καθημερινές τους στιγμές. Και ενώ υπάρχουν κάποιες γυναίκες που είναι πιο «προβλέψιμα» inspiring σε αυτό το κομμάτι, ειδικά όταν θέλουμε να δούμε ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις στην ομορφιά (βλ. Gigi Hadid, Kendall Jenner), υπάρχουν κι άλλες που έχουν σίγουρα ένα πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό στιλ. Γυναίκες που εμπνέουν, ίσως και με πιο διαφορετικό και πιο συναρπαστικό τρόπο, και των οποίων φυσικά το μακιγιάζ είναι πάντα αψεγάδιαστο.

Paris Jackson

3starstolookuptoformakeup_01.jpg

H Paris είναι το τέλειο παράδειγμα αυτού του… διαφορετικού που λέγαμε. Έχει μια ενδιαφέρουσα μίξη, ανάμεσα σε ένα τύπου «ροκσταρ» μακιγιάζ, με μια ξεκάθαρα πιο… χίπικη, ‘70s αισθητική. Καταφέρνει παρόλα αυτά, οι εμφανίσεις της να δείχνουν περιποιημένες και κατάλληλες ακόμα και για τα πιο επίσημα events.

Viola Davis

3starstolookuptoformakeup_02.jpg

H Viola αντιμετωπίζει τα μακιγιάζ της, όπως και τους ρόλους της. Μάχιμα και με τόλμη. Επιλέγει πάντα bold αποχρώσεις για τα χείλη και για τις σκιές ματιών της, οι οποίες αναδεικνύουν άψογα την φυσική της ομορφιά, αλλά και την τονικότητα του δέρματός της.

Emma Stone

3starstolookuptoformakeup_03.jpg

H Emma καταφέρνει ότι λίγοι μπορούν να καταφέρνουν. Να επιλέγει κόκκινες αποχρώσεις για τα μαλλιά της, ακόμα και αν είναι φυσική κοκκινομάλλα. Έχει όμως αυτή την γενικότερη all natural αντιμετώπιση στα μακιγιάζ της και καταφέρνουν πάντα να προσφέρουν elegant αισθητική στις εμφανίσεις της.

Διαβάστε επίσης

ΟΜΟΡΦΙΑ

Είναι βλαβερό το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Βρες εδώ την απάντηση που ζητάς!

ΟΜΟΡΦΙΑ

AHA: Η δική μου εμπειρία ομορφιάς!

Και γιατί παραμένω ακόμα ερωτευμένη με τη δράση τους! 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.