Αυτά τα Χάρυ Πότερ μανικιούρ θα σε μαγέψουν - AllYou.gr

Search

Αυτά τα Χάρυ Πότερ μανικιούρ θα σε μαγέψουν

Σχέδια που…ως δια μαγείας θα αναβαθμίσουν την εμφάνισή σου!

14 Νοεμβρίου 2016

Είσαι φαν του Χάρυ Πότερ; Εγώ πολύ! Και ακόμη και αν δεν έχουμε δει καινούργιο βιβλίο από το 2007, μου είναι δύσκολο να μην ανατρέχω κατά καιρούς στα παλιά βιβλία ή να βλέπω ξανά και ξανά τις ταινίες. Και είτε λατρεύεις περισσότερο τον Χάρυ ή την γλυκιά Ερμιόνη ή θα ήθελες να έχεις την σοφία του Dumbledore μέχρι και μια ευκαιρία για να… περάσεις στην σχολή του Hogwarts, όλα αυτά για να μπορέσεις να μάθεις 1-2 μαγικά τρικ, υπάρχει και ένας εναλλακτικός τρόπος να το κάνεις. Μπορείς να… μαγέψεις κάνοντας ένα Χάρυ Πότερ εμπνευσμένο σχέδιο στα νύχια σου και να φωνάξεις την αγάπη σου για τον ήρωα αυτό! Τα παρακάτω μανικιούρ θα σου δώσουν μερικές ιδέες.

Άλλα μπορεί να είναι πιο περίπλοκα και να χρειάζονται την δεξιοτεχνία της μανικιουρίστας σου, άλλα πιο απλά που να μπορείς και από μόνη σου να εφαρμόσεις. Στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να βρεις κάτι που σου αρέσει, να το κάνεις και απλά να διασκεδάσεις. Και μην νομίζεις ότι με ένα τέτοιο μανικιούρ θα περάσεις απαρατήρητη…

harry-poter-nails-01.jpgharry-poter-nails-02.jpgharry-poter-nails-03.jpgharry-poter-nails-04.jpgharry-poter-nails-05.jpgharry-poter-nails-06.jpgharry-poter-nails-07.jpgharry-poter-nails-08.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!