Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

7 wet look χτενίσματα που κλέβουν τις εντυπώσεις

Αυτή την τάση, θα τη λατρέψεις!


Κέλλυ Νόβακ

Ήταν νομίζω, την δεκαετία του ’80 που άρχισαν τα "βρεγμένα" μαλλιά να είναι in. Παρέα με τους υπερμεγέθεις ώμους και τα σακάκια, άνδρες και γυναίκες, λάτρευαν να χρησιμοποιούν όλα τα νέα προϊόντα ομορφιάς που κυκλοφορούσαν τότε και να τα εφαρμόζουν στα μαλλιά τους –οκέι, ίσως να εφάρμοζαν και λίγο παραπάνω προϊόν απ’ όσο θα έπρεπε! Από τότε, λοιπόν, έβρισκα αυτή τη τάση θελκτική, για κάποιο λόγο. Το γεγονός ότι τα μαλλιά, μοιάζουν σα να έχουν βγει μόλις από το ντους, αλλά παρόλα αυτά είναι σουπερ στιλιζαρισμένα, προσφέρει μια πολύ ενδιαφέρουν αντίθεση στο αποτέλεσμα.

Τα καλά νέα πάντως, είναι ότι αυτή η τάση δεν… πέθανε ποτέ. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, γυναίκες (και άνδρες) ανά τα χρόνια, συνέχιζαν και συνεχίζουν να επιλέγουν αυτό το στιλ για τα μαλλιά τους. Μπορεί να είναι με ένα πιο διακριτικό τρόπο, μπορεί και όχι. Όπως και να έχει, τα wet look χτενίσματα δεν σταμάτησαν ποτέ να υπάρχουν, και να εντυπωσιάζουν. Ειδικά στο κόκκινο χαλί, όπου πολλές από τις αγαπημένες μας celebrities τα επιλέγουν.

Αν, λοιπόν και εσύ χρειάζεσαι λίγο… σπρώξιμο προς αυτό το hairstyle, τα παρακάτω χτενίσματα νομίζω ότι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην απόφασή σου!
 

7celeb-wetlook-styles-01.jpg

Jennifer Lopez

 

7celeb-wetlook-styles-02.jpg

Nicole Richie

 

7celeb-wetlook-styles-03.jpg

Rooney Mara

 

7celeb-wetlook-styles-04.jpg

Emma Watson 

 

7celeb-wetlook-styles-05.jpg

Rosamund Pike

 

7celeb-wetlook-styles-06.jpg

Rosie Huntington-Whiteley

 

7celeb-wetlook-styles-07.jpg

Beyoncé

 

Must have προϊόν για να πετύχεις ένα wet look χτένισμα, είναι το Sumogel της Bumble and bumble. Πρόκειται για ένα στέρεο gel, με κρυστάλλινη και διάφανη όψη.

7celeb-wetlook-styles-08.jpg

 

Τρόπος εφαρμογής:

Δούλεψε το Sumogel σε νωπά μαλλιά για δομημένο look με κράτημα και λάμψη, ή ξαναπέρασέ το ανάμεσα σε στεγνά μαλλιά για να αλλάξεις στυλ και να δώσεις περισσότερη υφή. Ιδανικό για τη δημιουργία wet look, με τα μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω, για κοντά κουρέματα ή για την τελειοποίηση ενός λείου κότσου. Το Micro-Emulsion Structure Blend που προσφέρει δομή και τα μοναδικά συστατικά του δίνουν στη σύνθεση του Sumogel αυτή την εντυπωσιακή διαύγεια και την κρυστάλλινη, στέρεα υφή, δημιουργώντας μία καινοτομία που εντυπωσιάζει. Ένα μοναδικό τρίο συστατικών προσφέρει πλαστικότητα στο κράτημα, επιτρέποντας στις τούφες των μαλλιών να παραμένουν σταθερές αλλά και ευέλικτες – ένα παραδοσιακό gel το οποίο αφήνει μία σοφιστικέ, περισσότερο ώριμη αίσθηση.

 

Διαθέσιμο από τον Απρίλιο 2017 σε επιλεγμένα καταστήματα Sephora & Attica.

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.