Πώς μία κομψή αλογοουρά θα κάνει τις εμφανίσεις σου στο γυμναστήριο σούπερ κουλ - AllYou.gr

Search

Πώς μία κομψή αλογοουρά θα κάνει τις εμφανίσεις σου στο γυμναστήριο σούπερ κουλ

8 ευφάνταστα χτενίσματα για την επιστροφή στο γυμναστήριο!

12 Ιανουαρίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ από την ημέρα που επέστρεψα από τις διακοπές της πρωτοχρονιάς, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάω γυμναστήριο. Και νομίζω, δεν είμαι η μόνη. Για την ακρίβεια, το γεγονός ότι όλοι οι διάδρομοι στο γυμναστήριο ήταν κατειλημμένοι επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μου!

Άνδρες-γυναίκες, μετά τα φαγοπότια των Χριστουγέννων νιώθουν την ανάγκη να επιστρέψουν δυναμικά στο γυμναστήριο, με σκοπό να κάψουν όλα τα λαχταριστά φαγητά που απόλαυσαν τις γιορτές.

Και μιας λοιπόν, επιστρέφουμε στο γυμναστήριο επιλέγοντας να κάνουμε έντονη και αποτελεσματική γυμναστική είναι σημαντικό, εμείς οι γυναίκες, να έχουμε και το κατάλληλο χτένισμα για την περίσταση.

Γιατί το να δείχνουμε κομψές ακόμη στον χώρο του γυμναστηρίου παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλές από εμάς. Αλλά πέρα από την εμφάνισή μας, είναι φρόνιμο να έχουμε και ένα χτένισμα το οποίο δεν θα μας εμποδίζει, κατά την διάρκεια της άθλησης.

Πάντως, τα παρακάτω χτενίσματα, έχουν και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά. Πρόκειται για κομψά χτενίσματα τα οποία έχουν υιοθετήσει μερικά από τα πιο stylish μοντέλα!

Είτε πρόκειται για μια απλή, ψηλή αλογοουρά, είτε για τα γνωστά boxer braids ή ακόμη και για ένα εντυπωσιακό ψηλό κότσο, οι παρακάτω γυναίκες μας προσφέρουν πολύ έμπνευση, για τα beauty looks μας στο γυμναστήριο!
 

8ponytails4thegym_01.jpg

Bella Hadid
 

8ponytails4thegym_02.jpg

Taylor Hill
 

8ponytails4thegym_03.jpg

Sara Sampaio
 

8ponytails4thegym_04.jpg

Josephine Skriver
 

8ponytails4thegym_05.jpg

Kendall Jenner
 

8ponytails4thegym_06.jpg

Martha Hunt


8ponytails4thegym_07.jpg

Adriana Lima
 

8ponytails4thegym_08.jpg

Emily DiDonatoΑκολούθησε το allyou στο Instagram!