Skip to main content

BEAUTY TIPS

Έτσι θα βάλεις τη μάσκαρα ΧΩΡΙΣ να μουτζουρωθείς

Ένα πανέξυπνο τρικ!


Κέλλυ Νόβακ

Εάν είσαι κι εσύ λίγο σαν εμένα, δηλαδή απρόσεχτη, το παρακάτω "σενάριο" το έχεις ζήσει αρκετές φορές: Μόλις έχεις βαφτεί και έχεις δημιουργήσει το πιο τέλειο smokey eye μακιγιάζ. Όταν έρχεται η ώρα για να φορέσεις την μάσκαρα όμως, όλα… χαλάνε. Κατάφερες, λοιπόν, για άλλη μια φορά, να βάψεις τo «καπάκι» του ματιού με μάσκαρα! Άντε πάλι να ξεβάφεις την σκιά και να την εφαρμόζεις από την αρχή.

Ε, λοιπόν, όλα αυτά σήμερα πρόκειται να αλλάξουν! Γιατί μόλις είδα μια φωτογραφία από το backstage του Haute Couture show του Angelo Marani, ο κόσμος μου ήρθε… πάνω-κάτω! Η συγκεκριμένη makeup artist χρησιμοποιεί το πιο έξυπνο τρικ, όταν εφαρμόζει την μάσκαρα στο μοντέλο. Τοποθετεί ένα καθρεφτάκι στο πάνω βλέφαρο για να βάλει την μάσκαρα. Με τον τρόπο αυτό, προστατεύει και δεν «λερώνει» το υπόλοιπο μακιγιάζ.

Φυσικά, για το τρικ αυτό μπορεί να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε αντικείμενο είναι σταθερό και τόσο μικρό, ώστε να χωράει να ακουμπήσει πάνω στο μάτι. Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια πιστωτική κάρτα ή το καπάκι από την παλέτα του μακιγιάζ σου!

Και ναι… Το βάψιμό σου μόλις έγινε πιο εύκολο!

beauty-hack-for-mascara-01.jpg

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.