Έτσι θα βάλεις τη μάσκαρα ΧΩΡΙΣ να μουτζουρωθείς - AllYou.gr

Search

Έτσι θα βάλεις τη μάσκαρα ΧΩΡΙΣ να μουτζουρωθείς

Ένα πανέξυπνο τρικ!

15 Ιουλίου 2016

Εάν είσαι κι εσύ λίγο σαν εμένα, δηλαδή απρόσεχτη, το παρακάτω "σενάριο" το έχεις ζήσει αρκετές φορές: Μόλις έχεις βαφτεί και έχεις δημιουργήσει το πιο τέλειο smokey eye μακιγιάζ. Όταν έρχεται η ώρα για να φορέσεις την μάσκαρα όμως, όλα… χαλάνε. Κατάφερες, λοιπόν, για άλλη μια φορά, να βάψεις τo «καπάκι» του ματιού με μάσκαρα! Άντε πάλι να ξεβάφεις την σκιά και να την εφαρμόζεις από την αρχή.

Ε, λοιπόν, όλα αυτά σήμερα πρόκειται να αλλάξουν! Γιατί μόλις είδα μια φωτογραφία από το backstage του Haute Couture show του Angelo Marani, ο κόσμος μου ήρθε… πάνω-κάτω! Η συγκεκριμένη makeup artist χρησιμοποιεί το πιο έξυπνο τρικ, όταν εφαρμόζει την μάσκαρα στο μοντέλο. Τοποθετεί ένα καθρεφτάκι στο πάνω βλέφαρο για να βάλει την μάσκαρα. Με τον τρόπο αυτό, προστατεύει και δεν «λερώνει» το υπόλοιπο μακιγιάζ.

Φυσικά, για το τρικ αυτό μπορεί να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε αντικείμενο είναι σταθερό και τόσο μικρό, ώστε να χωράει να ακουμπήσει πάνω στο μάτι. Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια πιστωτική κάρτα ή το καπάκι από την παλέτα του μακιγιάζ σου!

Και ναι… Το βάψιμό σου μόλις έγινε πιο εύκολο!

beauty-hack-for-mascara-01.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!