3+1 τρόποι να αναβαθμίσεις το στιλ σου, χωρίς να ξοδέψεις ούτε 1€ - AllYou.gr

Search

3+1 τρόποι να αναβαθμίσεις το στιλ σου, χωρίς να ξοδέψεις ούτε 1€

Μαθήματα μόδας ΤΩΡΑ!

04 Μαρτίου 2016

Ξέρω πώς είναι να αναζητάς συνεχώς νέους τρόπους να φορέσεις ένα ρούχο, ένα αξεσουάρ κ.ο.κ.. Και, καμιά φορά, νομίζουμε ότι αγοράζοντας νέα ρούχα θα ανακαλύψουμε αυτούς τους νέους τρόπους. Ε, λοιπόν, δεν χρειάζεται να το ξανακάνεις, γιατί πρόκειται να σου αποκαλύψω 4 (εντελώς ανέξοδους) τρόπους για να εξελίξεις και να αναβαθμίσεις το στιλ σου.

Αν θέλεις, δες τα ως μαθήματα μόδας, που -άπαξ και τα ενσωματώσεις στο καθημερινό σου στιλ- θα τα χρησιμοποιείς για μια ζωή!

1. Βρες την... ισορροπία σου: Δώσε βάση στην σωστή ισορροπία του στιλ σου. Με αυτό εννοώ ότι πρέπει πάντα να συνδυάζεις σωστά εάν θα φορέσεις κάτι vintage με κάτι πιο καινούργιο ή κάτι extreme και κάτι πιο μίνιμαλ. Βρες την ισορροπία ανάμεσα στα δύο και θα έχεις πάντα επιτυχημένα looks.

2. Να έχεις αυτοπεποίθηση: Μην κοπιάρεις μια όμορφη φωτογραφία που θα δεις από τα street style θέματά μας. Αντιθέτως, προσπάθησε να εμπνευστείς από μια ιδέα που θα πάρεις από μια εμφάνιση, με σκοπό να την ενσωματώσεις στο δικό σου προσωπικό στιλ.

3. Η άνεση είναι το κλειδί: Φόρεσε ΜΟΝΟ ό,τι σε κάνει να νιώθεις άνετα. Το να νιώθεις άβολα με μια εμφάνιση, απλά θα την κάνει ανεπιτυχή.

4. Βρες την «στολή» σου: Δεν έχει σημασία εάν φορέσεις ένα σύνολο πάνω από μια φορά. Επανελαβέ το συχνά, εάν σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Βρες έναν συνδυασμό ρούχων που σε αντιπροσωπεύει και κάν' τον την... στολή σου, κάτι, δηλαδή, που θα χαρακτηρίζει την προσωπικότητά σου και θα σε αντιπροσωπεύει. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης