Skip to main content

DO IT YOURSELF

Έχεις μικρό στήθος; ΑΥΤΑ είναι τα κατάλληλα σύνολα για σένα

Θα τα λατρέψεις!


Κέλλυ Νόβακ

Θα τα λατρέψεις!

Εάν νιώθεις ότι ποτέ δεν μπορούσες να "υποστηρίξεις" ένα φόρεμα με ντεκολτέ εξαιτίας του μικρού στήθους σου, να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη. Υπάρχουν τόσες γυναίκες εκεί έξω που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα με εσένα.

Πολλές από αυτές τις γυναίκες, τυχαίνει να είναι και διάσημες fashion bloggers και μέσα από αυτές και τα σύνολά τους, ανακαλύπτουμε τα κατάλληλα looks για εσένα που έχεις μικρό στήθος. Δοκίμασέ τα κι εσύ!

Bralette Tops

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα τοπ είναι τα bralette. Και αυτό το ρούχο μπορείς να το υποστηρίξεις καλύτερα από τον καθένα. Φόρεσέ το είτε μέσα από ένα διάφανο πουκάμισο ή σαν τoπ με μια ψηλόμεση φούστα ή παντελόνι και θα μετατραπείς αμέσως στην πιο έμπειρη φασιονίστα.

3outfits4smallbreasts-01.jpg

Bodysuits

Για εκείνες τις φορές που νόμιζες ότι δεν σου «επιτρέπεται» να φοράς ντεκολτέ, η λύση βρίσκεται στα κορμάκια. Υποστήριξέ τα άψογα ακόμα και με ένα βαθύ ντεκολτέ, χωρίς τον φόβο του να δείχνεις πρόστυχη. Συνδύασέ ένα bodysuit με τα πάντα: Παντελόνια φούστες, κάτω από φορέματα και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

3outfits4smallbreasts-02.jpg

Cut-οuts

Άδραξε την ευκαιρία και πειραματίσου με τα διαφορετικά κοψίματα σε ένα ρούχο. Ακόμη και τα πιο τολμηρά, μπορείς να τα υποστηρίξεις άψογα (χωρίς ούτε καν να φορέσεις σουτιέν). Playsuits που δένουν στο λαιμό, ιδιαίτερα cutouts σε φορέματα και μπλούζες γίνονται τώρα οι καλύτεροι και πιο μοντέρνοι φίλοι σου!

3outfits4smallbreasts-03.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.