Μεταμόρφωσε τώρα το βαρετό σου πουκάμισο στο πιο μοντέρνο - AllYou.gr

Search

Μεταμόρφωσε τώρα το βαρετό σου πουκάμισο στο πιο μοντέρνο

Με μια μόνο κίνηση, το κλασικό αυτό κομμάτι θα σε κάνει να αναφωνήσεις ουάου.

03 Σεπτεμβρίου 2016

Ένα πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει ΠΟΤΕ από την γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας. Είτε είναι λευκό, ή μπλε, η με ρίγες ή σε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση. Είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Και επειδή είναι τόσο αναπόσπαστο σαν item είναι εύλογο το ότι κάθε τρεις και λίγο, να ψάχνουμε διαφορετικούς τρόπους να το φορέσουμε. Πρόσφατα λοιπόν, είδα την ταινία “Dope” του Rick Famuyiwa . Σε αυτή πρωταγωνιστεί η Zoe Kravitz η οποία αδιαμφισβήτητα αποτελεί πάντα έμπνευση για τις προσωπικές μου εμφανίσεις. Σε μια σκηνή λοιπόν, η ίδια φοράει ένα καρό πουκάμισο. Φυσικά, ο τρόπος με τον οποίο το φοράει είναι αυτός που μου τράβηξε την προσοχή. Έχοντας κουμπώσει λοιπόν μόνο τα πρώτα πάνω κουμπιά του πουκαμίσου και αφήνοντας ξεκούμπωτα τα υπόλοιπα, κατευθείαν δίνει μια νέα διάσταση στο ρούχο αυτό. Γιατί με τον τρόπο αυτό μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει το ρούχο αυτό ως δύο διαφορετικά items: Μπορεί να φορεθεί ως τοπ (με ένα δαντελένιο bralette από μέσα) αλλά και ως ένα είδος πανωφοριού, (φορώντας ένα τοπ από μέσα) δημιουργώντας layers σε μια εμφάνιση.

Αφού παρατήρησα αυτό το στιλιστικό τρικ, πρόσεξα ότι και πολλές street style stars έχουν αρχίσει να το εφαρμόζουν. Έτσι, και εσύ και εγώ μπορούμε να πάρουμε αρκετή έμπνευση για το πώς να φορέσουμε το βαρετό μας πουκάμισο και να του δώσουμε ένα… twist!

Δοκίμασέ το!

1nocostrick-for-shirt-01.jpg

H Zoe Kravitz στην ταινία “Dope

1nocostrick-for-shirt-02.jpg1nocostrick-for-shirt-03.jpg1nocostrick-for-shirt-04.jpg1nocostrick-for-shirt-05.jpg1nocostrick-for-shirt-06.jpg1nocostrick-for-shirt-07.jpg

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!