Όταν θα πάω, κυρά μου, στο παζάρι... - AllYou.gr

Search

Όταν θα πάω, κυρά μου, στο παζάρι...

...θα σου αγοράσω ένα βιβλίο!

02 Δεκεμβρίου 2015

Τελευταία, νιώθουμε ότι έχουμε... ξεμείνει. Ξεμείνει όχι από παρέες και ενέργεια, αλλά από νέες ιστορίες, λέξεις και εικόνες. Για να βρούμε γιατρειά για την κατάστασή μας θα ανέβουμε μέχρι το Χαλάνδρι. 

Προτού απορήσεις γιατί θα «ψάξουμε» τον εαυτό μας στο Βορρά, να σε ενημερώσουμε ότι στο Χαλάνδρι θα βρούμε το μοναδικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου της thebookpoint, που υπόσχεται να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες. 

Γνωρίζοντας την αγάπη των μικρών και μεγάλων φίλων του για τα βιβλία, η thebookpoint προσκαλεί όλους τους αναγνώστες σε ένα γιορτινό ταξίδι με χιλιάδες τίτλους βιβλίων για μικρούς και μεγάλους και, μάλιστα, σε ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές!

allyou_bookbazaar_big_internal.jpg

Για να βρούμε τις ιστορίες και τις λέξεις που μας λείπουν, εμείς σήμερα θα εξερευνήσουμε και τα 150.000 βιβλία που θα βρούμε στο bazaar για να ανακαλύψουμε εκείνες που θα μας συντροφεύσουν τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Κι αν δε μπορείς σήμερα, μην ανησυχείς: το bazaar θα κρατήσει ανοιχτούς τους πάγκους τους μέχρι τις 9 Ιανουαρίου! 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου

Πού: thebookpoint, Λεωφόρος Πεντέλης 4, Χαλάνδρι (δίπλα στο Hondos Center)

Πότε: Από τις 13 Νοεμβρίου 2015-9 Ιανουαρίου 2016

Ώρες λειτουργίας: Το bazaar θα είναι ανοιχτό για το κοινό τις ώρες καταστημάτων. Κατά τη διάρκεια των εορτών, θα ισχύσει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!