Skip to main content

Βασικό ένστικτο

5 τρόποι να εντάξεις το animal print στη διακόσμηση χωρίς να... το παρακάνεις.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Σπαγγέτι με σάλτσα από κολοκυθάκια

Απόλαυσε στη μαγειρική σου τα λαχανικά του καλοκαιριού, όσο προλαβαίνεις!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Όσοι πιστοί του βιβλίου, προσέλθετε!

Ένα "προσκύνημα" στο φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο επιβάλλεται για τους βιβλιοφάγους. 
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Στην ψύχρα!

Ένα tip για τα γεύματα που σκοπεύεις να διατηρήσεις στην κατάψυξη.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Χαμηλό budget, υψηλές απαιτήσεις;

Να πώς θα βρεις το ξενοδοχείο των ονείρων σου, για μια σύντομη (ή μεγαλύτερης διάρκειας) φθινοπωρινή απόδραση στην Ελλάδα και το εξωτερικό!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Happy hour!

Μια δροσιστική πρόταση για να φτιάξεις απόψε, γιατί η ζέστη καλά κρατεί!
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Πάμε Ιαπωνία!

Στο Japanese Culture Festival, που γίνεται σήμερα (06/09) από νωρίς το μεσημέρι στο Artville Cafe στη Γλυφάδα, θα μυηθούμε στον πολιτισμό της Άπω Ανατολής.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Τελάρο το δημιουργικό

Μετάτρεψέ το σε low-budget αποθηκευτικό χώρο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Ρολά σφολιάτας με μαρμελάδα ροδάκινο

Μπορείς να τα φτιάξεις με όποια μαρμελάδα σού αρέσει περισσότερο.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Μύθοι και οιωνοί

Αρχίζει η νέα εικαστική σεζόν, και μία από τις προτάσεις της είναι η έκθεση ζωγραφικής της Σοφίας Καλογεροπούλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Παλιό, ξινό κρασί

Πόσο διαρκεί το κρασί σε ανοιχτό μπουκάλι;
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Η πικρή γεύση της σπατάλης

Τα μισά και πλέον από τα τρόφιμά μας καταλήγουν στα σκουπίδια, σύμφωνα με το βιβλίο "Taste the Waste", που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά. 
Γράφτηκε Από Τον/Την Γεωργία Κοντού

Εγγραφείτε στο newsletter μας: