ΤΩΡΑ έχεις έναν ακόμα λόγο να κάνεις κοιλιακούς - AllYou.gr

Search

ΤΩΡΑ έχεις έναν ακόμα λόγο να κάνεις κοιλιακούς

Η άσκηση ΕΙΝΑΙ σέξι.

11 Αυγούστου 2016

Μπορεί να αποφεύγεις το γυμναστήριο και την καθημερινή άσκηση όπως οι γάτες το νερό, αλλά νέα έρευνα θα σε βάλει σε σοβαρές σκέψεις να αναθεωρήσεις το απαγορευτικό που έχεις ρίξει στην άσκηση και να ξεκινήσεις με πάθος να κάνεις πους-απς και κοιλιακούς! 

Πώς είμαστε τόσο σίγουρες; Όπως αποκαλύπτουν Αμερικάνοι ερευνητές, μπορεί να βρεις την πολυπόθητη (σεξουαλική) εκπλήρωση και στο γυμναστήριο - αρκεί βέβαια να κάνεις τις σωστές ασκήσεις. 

Αυτό ακριβώς διατείνεται η έρευνα του πανεπιστημίου της Ιντιάνα, που έγινε σε δείγμα δεκάδων γυναικών, ηλικίας 18- 63 ετών, στην οποία οι ασκούμενες αποκάλυψαν ότι ένιωσαν συναισθήματα παρόμοια με εκείνα του οργασμού χάρη σε 10 διαφορετικές ασκήσεις. Κι όλα αυτά ενώ δεν είχαν το νου τους στο πονηρό!

Ποιες ασκήσεις είναι πιο σέξι; Οι κοιλιακοί φαίνεται ότι σκοράρουν πρώτοι στην λίστα των πλέον ερωτικών ασκήσεων. Άλλες διάσημες ασκήσεις φαίνεται ότι είναι τα βάρη, οι κοιλιακοί πάνω σε μπάλα, το ποδήλατο στον αέρα (ξαπλώνεις, σηκώνεις τα πόδια στον αέρα και κάνεις πετάλι) αλλά και το spinning bike.

Μην περιμένεις άλλο: τώρα που ξέρεις το μυστικό, βάλε τα αθλητικά σου και άγγιξε την... κορύφωση!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!