Skip to main content

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Το μόνο προϊόν που θα χρειαστείς για ένα φυσικό μακιγιάζ

Αυτό το προϊόν μακιγιάζ έχει διπλή χρήση και συμφέρει!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ενθουσιάζομαι όταν ανακαλύπτω ότι μερικά από τα καλλυντικά που έχω στο νεσεσέρ μου, έχουν διπλή χρήση. Είναι σαν να αποκτάς δια μαγείας, άλλο ένα νέο προϊόν ομορφιάς!

Η τελευταία μου εμμονή, είναι ένα ρουζ σε μορφή στικ. Προσωπικά, ότι υπάρχει σε αυτή την μορφή, είναι για εμένα ό,τι καλύτερο. Γιατί ακόμα και αρχάρια να είσαι στο μακιγιάζ, ένα στικ προϊόν θα καταφέρεις να το… κουμαντάρεις. Έτσι, ακριβώς συμβαίνει και με ένα τέτοιο προϊόν ομορφιάς.

Ένα ροζ ρουζ στικ είναι ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί, φίλη μου. Είναι τρομερά εύκολο στην χρήση ενώ αποδίδει ένα τρομερά φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Αλλά, η χρήση του δεν σταματάει εδώ! Ένα τέτοιο στικ λειτουργεί άψογα και σαν σκιά ματιών! Η εφαρμογή είναι εκπληκτικά εύκολη, ενώ μένει σταθερό στα ματιά όλη μέρα.

Πιο συγκεκριμένα, θα σου πρότεινα να το εφαρμόσεις εξής:

Αφού έχεις φορέσει το foundation και το concealer για την βάση του μακιγιάζ, τότε με το ρουζ σε μορφή στικ, «στάμπαρε» τα δύο μάγουλα, ελαφρώς το πηγούνι και το μέτωπο και την άκρη της μύτης. Με τον ίδιο τρόπο πρόσθεσε και μια μικρή ποσότητα στο πάνω βλέφαρο κάθε ματιού. Με ένα πινέλο ή beauty blender άπλωσε πάρα πολύ καλά το ρουζ σε όλα τα σημεία εκτός από τα μάτια. Εκεί, χρησιμοποίησε ένα πινέλο σκιάς ματιών και άπλωσε σε όλο το μάτι και στην εσωτερική του γωνία, αφήνοντας το μέρος κάτω από το τόξο του φρυδιού «ελεύθερο» έτσι ώστε να εφαρμόσεις το highlighter μετά. Με τον τρόπο αυτό, δίνεις μια διακριτική ένταση στα μάτια, προσφέροντας ένα natural αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με μια ενυδατική, ματ πούδρα, μάσκαρα και το highlighter. Το φυσικό μακιγιάζ σου είναι έτοιμο!

Διαβάστε επίσης

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Under-eye filler: τι θέλουν οι ειδικοί να γνωρίζετε πριν το δοκιμάσετε

Είναι αυτή η θεραπεία πραγματικά για εσάς;

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Microblanding: Είναι ο τρόπος να πετύχεις τα φρύδια των ονείρων σου;

Το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για τέλεια ανανεωμένη εμφάνιση!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.