Skip to main content

ASK THE EDITOR

7 καλοκαιρινά μυστικά ομορφιάς των Ιταλίδων

Συμβουλές ομορφιάς με πολύ υδατάνθρακα και έρωτα


Ζωή Γκόρου

Το ελαιόλαδο είναι τοπ μυστικό! Αναφερόμαστε στο συστατικό της μεσογειακής φύσης με τις μοναδικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το ελαιόλαδο οι Ιταλίδες δεν το χρησιμοποιούν μόνο στη συνταγή μιας γευστικής πίτσας, αλλά και στο μπουντουάρ. Αναζήτησέ το κι εσύ σε όλα τα προϊόντα ομορφιάς για τη θρέψη και αντιγήραση της επιδερμίδας. Λέγεται ότι η Sοphia Lοren το χρησιμοποιούσε κατευθείαν στην επιδερμίδα της.

Bάλε στο νεσεσέρ σου το λάδι για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Pure Greek Οlive της Korres.

5_0001_pure_greek_olive_3_in_1_nourishing_oil.jpg

Οι Ιταλίδες αγαπούν το pampering της επιδερμίδας σώματος. Λογικό, αφού ειδικά τώρα το καλοκαίρι η επιδερμίδα του σώματος είναι σε πρώτο πλάνο. Χρησιμοποίησε γενναίες ποσότητες από το ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος και κάνε υπομονετικά μασάζ στα σκληρά σημεία (γόνατα, φτέρνες, αγκώνες).

Δοκίμασε το body milk για αίσθηση φρεσκάδας Βody Refresh με σύκο και αλόη της Apivita

Apivita_BODY_REFRESH_galatoma-600x600.jpg

Αγάπησε τον ήλιο με ασφάλεια. Σε μια μεσογειακή χώρα ο ήλιος δεν πρέπει να γίνει εχθρός γι' αυτό και η αντηλιακή κρέμα προσώπου είναι το προϊόν που αγαπούν περισσότερο οι Ιταλίδες.

Θέλεις λαμπερή επιδερμίδα; Διώξε το στρες! Σου κλέβει τη λάμψη και κάνει τα μάτια να φαίνονται κουρασμένα. Και όταν τα μάτια είναι κουρασμένα όλο το πρόσωπο δείχνει λιγότερο φωτεινό. 'Ενα κόκκινο κρασί το βράδυ με φίλους πάντα μπορεί να διώξει το άγχος που νιώθεις.

'Επελέξε όπως οι Ιταλίδες ένα signature μεσογειακό άρωμα με άρωμα εσπεριδοειδών όπως το Dolce and Gabbana Light Blue Sun και έναν τύπο σαν το πρωταγωνιστή από το επίσημο beauty film των D&G.

https://www.youtube.com/watch?v=xFJ6YouwsT8

Μην κάνεις αυστηρή δίαιτα. Οι Ιταλίδες (όπως και οι Γαλλίδες) θα χαρούν χωρίς τύψεις ένα κομμάτι φοκάτσια ή μια μπάλα ένα παγωτό και δεν θα στερηθούν αυτή την απόλαυση. Απλά κάνουν ατασθαλίες σε μικρές ποσότητες.

Light-and-Thick-Focaccia-Bread-Recipe.jpg

Dolce far niente! Οι ευτυχία του να μην κάνεις τίποτα είναι beauty secret. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για λίγη τεμπελιά. Κλείσε το κινητό και ξέχνα τα deadlines. Αυτές τις διακοπές κάντο όπως οι Ιταλίδες και απόλαυσε το να μην κάνεις τίποτα!

Να είσαι σίγουρη ότι θα φανεί στο πρόσωπό σου! Αριβεντέρτσι!

http _o.aolcdn.com_hss_storage_midas_16a3fe2d5d509f5f4a93b8eb58237238_205641515_italian-actress-sophia-loren-at-sea-on-a-motor-boat-circa-1965-picture-id71643271.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

7 must beauty προϊόντα για να πάρεις μαζί σου στα τριήμερα του Μαρτίου

Τι να έχεις μαζί σου για να καλύψεις όλες σου τις beauty ανάγκες, ακολουθώντας παράλληλα τη φιλοσοφία του less is more

ASK THE EDITOR

4 ζουμερά lip oils για ανάλαφρα ανοιξιάτικα beauty looks

To must προϊόν για το νεσεσέρ σου αυτήν την περίοδο

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια