Skip to main content

ASK THE EDITOR

"Δείχνεις κουρασμένη!"

'Εχεις βαρεθεί να ακούς αυτή την ατάκα; Δες τι μπορείς να κάνεις


Ζωή Γκόρου

Εάν έκανες κλικ σε αυτό άρθρο απλά νομίζεις. Νομίζεις ότι κρύβεις το τοξικό κλίμα στο γραφείο, την ατέλειωτη κούραση, την έλλειψη ύπνου και άσκησης και το γεγονός ότι το take away σου απαντά στο τηλέφωνο με το μικρό σου όνομα.

Όλα τα παρακάνω συντελούν στην κακή ψυχική και σωματική κατάσταση στρες η οποία είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα γράψει στην επιδερμίδα σου.

breakfastattif.jpg

Τι μπορείς να κάνεις

SOS Μαύροι κύκλοι! Αντιμετώπισε το σύμπτωμα με μια κρέμα ματιών ειδικά για μαύρους κύκλους. Μην την ξεχνάς ποτέ και εφάρμοζέ την πρωί-βράδυ. Εάν όμως δεν βάλεις τον εαυτό σου σε ένα πρόγραμμα 8ωρου ύπνου θαύματα δεν γίνονται. Για να νικήσεις την αυπνία βάζε για λίγο καιρό τον εαυτό σου σε τροχιά ύπνου την ίδια ακριβώς ώρα.

Κάθε βράδυ να κάνεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Το χλιαρό νερό βοηθά την κυκλοφορία του αίματος και θα νιώσεις πιο χαλαρή. Στη συνέχεια άπλωσε στο σώμα σου ένα προϊόν με μέντα που θα σε βοηθήσει να τονωθείς.

Σταμάτα το delivery και τα συσκευασμένα τρόφιμα! Προκαλούν φλεγμονές που μειώνουν την παραγωγή κολλαγόνου και κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει απίστευτα κουρασμένη. Πάρε μαζί σου τάπερ στη δουλειά με πολλά φρούτα και λαχανικά

Βάλε στη ρουτίνα ομορφιά σου τη Βιταμίνη C. Προσφέρει τη λάμψη και τη φωτεινότητα που έχεις χάσει. Μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου ένα σπρέι δροσιάς με βιταμίνη C και να το ανανεώνεις.

Ξεκίνησε οποιαδήποτε μορφή άσκησης ακόμα και εάν αυτή είναι δεκάλεπτο περπάτημα. Θα προκαλέσεις τις ενδορφίνες σου να σου στείλουν λίγες δόσεις ευτυχίας.

Πάρε συμπληρώματα διατροφής με κουρκουμά και τζίντζερ. Θα σε τονώσουν απίστευτα.

Πήγαινε διακοπές άμεσα ακόμα και μόνη σου. Δεν είναι πρώτες οι υποχρεώσεις. Πρώτες είμαστε εμείς.

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department