Skip to main content

ASK THE EDITOR

Oι 5 καλύτερες κρέμες ματιών

Σου τις προτείνουμε με κλειστά μάτια


Ζωή Γκόρου

Η κρέμα ματιών είναι προσωπική υπόθεση. Κι αυτό γιατί πέρα από τις ιδιότητες που μπορεί να έχει, το πόσο κατάλληλη είναι για τα δικά σου μάτια, θα εξαρτηθεί στην πορεία της χρήσης της.

Είναι αλήθεια ότι η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου και ότι οι κρέμες ματιών είναι το προϊόν με το οποίο δύσκολα θα νιώθουμε ικανοποίηση.

Οι περισσότερες κρέμες ματιών που βρίσκονται στα  beauty stands αυτή τη στιγμή ανταποκρίνονται στους μαύρους κύκλους, το νούμερο ένα έχθρο της ομορφιάς. Εξετάζοντας όμως λίγο καλύτερα τις ιδιότητές τους θα βρεις ότι διαφοροποιούνται προσφέροντας και μια σειρά από λύσεις σε επιπλέον προβλήματα (ρυτίδες, τρόπος ζωής, πρήξιμο). 

Οι παρακάτω που σου προτείνουμε πραγματικά δουλεύουν!

Πρόβλημα: Κουρασμένο βλέμμα από έλλειψη ύπνου εργασία σε PC 

esteelaudereyecare.png


Αdvanced Night Repair Eye 
Το stand της Estee Lauder είναι υπερήφανο για τo θρυλικό σέρουμ Advanced Night Repair το οποίο είναι διαθέσιμο και σε εκδοχή για τα μάτια. Ξεχωρίζει γιατί αποτελεί μια εξαιρετική ασπίδα εάν έχεις έλλειψη ύπνου και δουλεύεις πολλές σε ώρες σε υπολογιστή. 

Βeauty tip: 'Απλωσε την κρέμα ματιών σε εντελώς καθαρά μάτια (να έχει γίνει ντεμακιγιάζ). Σε περιόδους που παρατηρείς κουρασμένα τα μάτια σου κάνε ένα break από το μακιγιάζ ματιών. 

Πρόβλημα: Αίσθημα «τραβήγματος» ή πρησμένα μάτια 

eye babescu.jpg
Ceramise Eye Gel, Mario Badescu (Heaven on Earth και on-line) 
Περιέχει ceramides και λεκιθίνη ένα συνδυασμό που προσφέρει άμεση ανακούφιση στα πρησμένα μάτια. Ακόμα, βοηθά την περιοχή κάτω από τα μάτια να φυλακίσει την υγρασία που μειώνουν την όψη κούρασης. Δοκίμασε πριν την απλώσεις να τη βάλεις στο ψυγείο για έξτρα κύμα δροσιάς! 

Βeauty tip: Tα μεγάλα γυαλιά ηλίου είναι τώρα το καλοκαίρι η καλύτερη πρόληψη ενάντια στη φωτογήρανση. Μην τα ξεχνάς ποτέ! 

Πρόβλημα: Εγκατεστημένες ρυτίδες γύρω από την περιοχή των ματιών

lierac.png
Dioptiride, Lierac 
Εάν αυτό που σε απασχολεί είναι οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια τότε αυτό είναι ένα πρώτης τάξεως filler ματιών. Γεμίζει τις μόνιμες ρυτίδες, τις ρυτίδες έκφρασης και αφυδάτωσης. ‘Εχει πλούσια κρεμώδη υφή και άμεσα ορατά αποτελέσματα που θα σε ικανοποιήσουν. 

Βeauty tip: Να απλώνεις το προϊόν γύρω από τα μάτια με ταμποναριστές κινήσεις. Κάνε στο τέλος μερικά μικρά "χτυπηματάκια" με τις άκρες των δαχτύλων σου για να τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος. 


Πρόβλημα: Aδύναμο βλέμμα με μαύρους κύκλους και αραιές βλεφαρίδες 

esteelauder.jpg
Advance Genifique Light Pearl, Lancôme 

Χάρη στα προβιοτικά κλάσματα που περιέχει προσφέρει μείωση των μαύρων κύκλων ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνει και πυκνώνει τις βλεφαρίδες. Ως gadget ματιών ξεχωρίζει γιατί περιέχει εύκαμπτο απλικατέρ για μασάζ και πιο εύκολη εφαρμογή στην περιοχή. 

 

Πρόβλημα: Πρώτες ρυτίδες και μια πρώτη όψη θαμπάδας στο βλέμμα 

wildrose.jpg
Κρέμα ματιών για Λάμψη, Πρώτες Ρυτίδες και Μαύρους κύκλους ‘Αγριο Τριαντάφυλλο της Κorres. 

H best seller σειρά της Korres τα πάει καλά και στην περιοχή των ματιών. Η καθαρή βιταμίνη C που περιέχει δεν μπορεί παρά να φωτίσει άμεσα το βλέμμα σου. Χαρίζει ακόμα την ενυδάτωση που χρειάζεσαι και μειώνει τις πρώτες ρυτίδες. 
 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ