Skip to main content

ASK THE EDITOR

Cheap thrills: Τα 5 καλύτερα προϊόντα ομορφιάς στο σούπερ μάρκετ

Υπηρεσίες πολυτελούς spa από 5 ευρώ!


Ζωή Γκόρου

 Ας υποθέσουμε (και μπορεί να πέσουμε μέσα), ότι επέστρεψες από τις διακοπές και δεν υπάρχει πια budget, ότι μετακόμισες και το ταμείον είναι μέιον ή ότι η πληρωμή στη δουλειά άργησε... μια μέρα. Tην ίδια στιγμή η μοίρα σου παίζει άσχημα παιχνίδια γιατί η κρέμα προσώπου, το σαμπουάν και η μάσκα μαλλιών μόλις τελείωσαν.

Τι κάνεις;

Πριν αρχίσεις να αναποδογυρίζεις μπουκαλάκια για να εκμεταλλευτείς και την τελευταία σταγόνα τους ή να μαζεύεις φακελάκια με tester, δοκίμασε να ρίξεις μια ματιά σε μια σειρά από προϊόντα ομορφιάς που θα βρεις στα ράφια του σούπερ μάρκετ. Σίγουρα όταν επενδύεις απολαμβάνεις τα αποτελέσματα αλλά το ίδιο μπορεί να συμβεί κάνοντας και μια value for money έξυπνη αγορά. Αρκεί να ξέρεις τι θα επιλέξεις.

 

 

Mε το χέρι στην καρδιά σου προτείνουμε προϊόντα-αστέρια στα ράφια των σούπερ μάρκετ που αξίζουν την προσοχή σου και θα σου ανανεώσουν το μπουντουάρ σου με 15 ευρώ!

 

Καθαρισμός προσώπου

Διάλεξε το bio νερό Micellar Water της Garnier bio με άνθη αραβοσίτου και χάρισε την επιδερμίδα σου τον πιο απαλό και ευγενικό καθαρισμό χωρίς ίχνος ερεθισμού.

 

Κρέμα προσώπου

Θέλεις λάμψη, προστασία από τις πρώτες ρυτίδες και μια hi tech λύση; Διάλεξε την εξαιρετική Q10 plus SPF 15 της Nivea που περιέχει βιταμίνη C και χαρίζει ενέργεια την επιδερμίδα.

 

Κρέμα ματιών

Από τις πιο καλές στα ράφια και με φυσική σύνθεση είναι η Hyaluronic της bioten. Ενυδατώνει και αφήνει φωτεινή και ξεκούραστη την περιοχή.

   

 

 

Μάσκα Μαλλιών

Στη μάσκα μαλλιών Βαθιά Θρέψη του Le Petit Marseillais θα βρεις το έλαιο αργκάν και καριτέ που περιέχουν και οι πιο luxury μάσκες. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει γιατί θα προσφέρει ενυδάτωση στην τρίχα και θα μειώσει το φριζάρισμα

 

     

 

Κρέμα χεριών

Πολυτέλεια, προστασία και μεταξένια ενυδάτωση για τα χέρια σου θα βρεις στην Cashmere Comfort της Dove που θα γίνει το αγαπημένο gadget της τσάντας σου για όλο το χειμώνα.

 

 

 

Photo credit: independent.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων