Skip to main content

ASK THE EDITOR

Mυστικά ομορφιάς στο νεσεσέρ του γυμναστηρίου

Φέτος θα αποκτήσεις κορμή και επιδερμίδα πούπουλο!


Ζωή Γκόρου

Η ώρα του γυμναστηρίου είναι ώρα ομορφιάς. Καλά διάβασες. Η γυμναστική αποτοξινώνει τον οργανισμό σου και βοηθά στην τομέα της αντιγήρανσης. Ακόμα, πολλά προϊόντα δουλεύουν καλύτερα μετά του ντους του γυμναστηρίου. 

Φτιάξε νεσεσέρ-θαύμα και βάλε στόχο φέτος να δεις το σώμα σου να αλλάζει. 

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα σπρέι προσώπου 

Must have του νεσεσέρ σου είναι ένα σπρέι άμεσης ενυδάτωσης και λάμψης για άμεση ανανέωση του προσώπου όπως το Botanical Kinetis της Aveda εμπλουτισμένο με υαλουρονικό και ροδόνερο. 'Ο,τι και να έχεις να κάνεις μετά το σπρέι αυτό θα ξεδιψάσει την επιδερμίδα σου και θα σου εξασφαλίσει φρεσκάδα να αναπλήρωση της υγρασίας.

 

 

Συμπλήρωσε την ομορφιά σου

'Οσο καλή πρόθεση και να έχεις προσπαθώντας να εφαρμόσεις ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής, η εξάντληση που νιώθεις στο τέλος της μέρας είναι καθαρά θέμα έλλειψης βιταμινών από τον οργανισμό σου.

Το συμπλήρωμα διατροφής που αναπτύχθηκε από τη NUTRILITE για την Αmway θα διορθώσει τη ατασθαλίες σου. Είναι μια ταμπλέτα διπλής δράσεως με άμεση και παρατεταμένη απελευθέρωση, η οποία περιέχει φυσική σπιρουλίνα και έχει ενισχυθεί με όλες τις οχτώ απαραίτητες βιταμίνες του συμπλέγματος Β, που παίζουν σημαντικό ρόλο βοηθώντας το σώμα να καταπολεμήσει την κούραση και να συμβάλλει στη φυσιολογική ενεργειακή απόδοση του μεταβολισμού.

 

 

 

Spa@home

Tι καλύτερο μετά το gym από μια περιποίηση detox στο σπίτι; Μία από τις καλύτερες σειρές σώματος που προσφέρουν υπηρεσίες spa είναι η Spa Of The World που θα βρεις στο The Body Shop και συγκεκριμένα το Mediter­ranean Sea Salt Scrub. Θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου και θα φτιάξει υπέροχη βάση για να απλώσεις την κρέμα σύσφιξης. 

 

 

 

Φάκελος αντιγήρανση σώματος

Η σύσφιξη της επιδερμίδας του σώματος είναι μία προσπάθεια που κάνουμε καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι κρέμες σύσφιξης της αγοράς όπως η Βody Creme Raffermissante της Nuxe (στα φαρμακεία) προσφέρουν ενυδάτωση, τόνωση και σύσφιξη. Η καλύτερη ώρα να την εφαρμόσεις είναι μετά την άσκηση. 

 

 

 

 

Πες αντίο στον ιδρώτα με φυσικό τρόπο

Για αυτή την εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή έχω εμπιστοσύνη μόνο σε ψαγμένες, φυσικές λύσεις που δεν περιέχουν λίστα χημικών ουσιών όπως π.χ αλουμίνιο. Ο γνωστός κρύσταλλος της Ice Guard –κυριολεκτικά– θα σε σώσει ενώ σε απαλλάσει από τον κίνδυνο των χημικών συστατικών που καλύτερο είναι να αποφεύγεις.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.