Skip to main content

ASK THE EDITOR

Ποια πρέπει να είναι η ρουτίνα ομορφιάς μετά τα 30

Όταν το κολλαγόνο αρχίζει να τεμπελιάζει, το νεσεσέρ αλλάζει


Ζωή Γκόρου

 

Όσο μεγαλώνεις μεγαλώνουν και οι ευθύνες και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να σε τρομάζει γιατί βρίσκεσαι στο δρόμο της ανεξαρτησίας. Το ίδιο πρέπει να συμβεί και με τη ρουτίνα ομορφιάς σου που τώρα πρέπει να είναι πιο σχολαστική. Ακόμα, σε κάποια σημεία οφείλει να είναι διαφορετική, με τη χρήση διαφορετικών gadget ομορφιάς. Πριν αρχίσεις να αναζητάς νέα προϊόντα ή να συλλέγεις αποσπασματικές πληροφορίες για αυτή την όμορφη νέα δεκαετία της ζωής σου, διάβασε με προσοχή τις παρακάτω χρήσιμες συμβουλές.

#1 

Τώρα η καθημερινή χρήση μια B.B ή CC Cream ή ακόμα και foundation με δείκτη προστασία SPF είναι εξαιρετικά σημαντική. Θα βοηθήσει την επιδερμίδα σου να αντισταθεί στην φωτογήρανση ενώ εάν έχει αντιοξειδωτική φροντίδα θα γίνει ασπίδα προστασίας από τους ρύπους και τις τοξίνες του εξωτερικο9ύ περιβάλλοντος.

 

 

 

#2 

Δεν ξεχνάς πια ποτέ μα ποτέ να κάνεις καθαρισμό και ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών, του λαιμού και του ντεκολτέ!

 

 

 

#3

Πες "όχι" στο γρήγορο ντεμακιγιάζ με μαντηλάκια γιατί την τεμπελιά η επιδερμίδα σου πια δε θα τη συγχωρήσει. 'Ηρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου και ματιών με αντιοξειδωτική δράση. 

 

 

#4

Βάλε την καθαρή βιταμίνη C στη ρουτίνα σου. Χαρίζει απίστευτη λάμψη και προλαμβάνει την εμφάνιση των ρυτίδων. Να επιλέξεις ένα σέρουμ που έχει πιο δραστική σύνθεση.

 

 

#5

Τέρμα τα ψέμματα. Η επιδερμίδα σου χρειάζεται πια καθημερινό 8ωρο ύπνο για να έχει τη δυνατότητα να εργαστεί ώστε να επαναφέρει τη ζημιά μέσα στην ημέρα. Οι μαύροι κύκλοι και η θαμπάδα είναι με άλλα λόγια οι πρώτες ενδείξεις ότι καριέρα και ξενύχτι δεν συνδυάζονται.

 

 

 

#6 

'Ηρθε ο καιρός για να αποκτήσεις ξεχωριστή πρωϊνή και βραδινή ρουτίνα ομορφιάς. Η διαφοροποιήση αυτή είναι must καθώς το δέρμα σου για να διατηρήσει τη νεανική του φρεσκάδα και στο μέλλον χρειάζεται πια σχολαστική δουλειά. 

#7

'Αρχισε να αγαπάς gadget ομορφιάς όπως το διάσημο Jade Roller. Θα ενισχύσει τη μικροκυκλοφορία του αίματος και θα βοηθήσει τα προϊόντα να εισχωρήσουν βαθιά. 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.