Skip to main content

ASK THE EDITOR

Oι νέες αφίξεις στα beauty stands που μας ενθουσίασαν

Κάνε το σχετικό τσεκ!


Ζωή Γκόρου

Oh Karl!

Τέλειο νέο για τις συλλέκτριες ομοφιάς. Kυκλοφόρησε στην Ελλάδα η συλλεκτική σειρά μακιγιάζ Karl Lagerfeld σε συνεργασία με την L'Oréal Paris. Με άκρως Παριζιάνικο chic στυλ και ασπρόμαυρες συσκευασίες χαρακτηριστικές της αισθητικής του μετρ, που περιέχουν μια πλήρη γκάμα εργαλείων μακιγιάζ αλλά και αποχρώσεων. Παίζοντας με τα χρώματα μπορείς να δημιουργήσεις από ένα φυσικό ως ένα πιο rock chic αποτέλεσμα. Eίναι διαθέσιμη μόνο on-line.

 

 

 

Ωραία Κοιμωμένη, η Νέα Γενιά

 H Estee Lauder συνεχίζει να εμπλουτίζει την ήδη θρυλική σειρά βραδινής περιποίησης Advanced Night Repair που μόλις απόκτησε το Intense Reset Repair ένα νέο hi-tech σέρουμ που χάρη στο συμπυκνωμένο Υαλουρονικό οξύ που περιέχει και ένα σύμπλεγμα πολλαπλού μοριακού βάρους προσφέρει καθώς κοιμάσαι μία πλήρη "επανεκκίνηση" στην επιδερμίδα σου βοηθώντας την να αντισταθεί στα σημάδια οξείδωσης και γήρανσης.

 

 

To Bασίλειό μου για μία παλέτα σκιών!

Κρατώνας στα χέρια σου παλέτα σκιών Kingdom της Catrice δεν μπορεί παρά να δημιουργήσεις απίστευτα κομψά look. Περιέχει 18 αποχρώσεις σε πιο ματ και πιο ιριδίζουσα υφή σε υπέροχες ροζ, μπεζ, παστέλ αποχρώσεις σαν μικρά γλυκά μακαρόν.

 

 

 

 

Mήπως ξέρεις κανένα κακό αγόρι; 

Tότε μπορείς συμβολικά να του κάνεις δώρο το καινούργιο άρωμα του οίκου μόδας Carolina Herrera με το όνομα Bad Boy. H ιδέα του αρώματος βρίσκεται στην συνάντηση με τον άνδρα αιώνιο επαναστάτη το αγόρι που σε ταλαιπωρεί αλλά σου αρέσει το άρωμά του (γούστο σου, καπέλο σου). Στο πολύ NY βίντεο πρωταγωνιστεί το τοπ μόντελ Karlie Kloss και ο Βρετανός ηθοποιός Εd Skrein. Aκούγεται το κομμάτι Βady Did a Bad Bad Thing του Chris Isaak. 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός