Skip to main content

ASK THE EDITOR

Beauty news: Ο,τι πιο νέο από τον κόσμο της ομορφιάς

Επιλέξαμε και μοιραζόμαστε μαζί σου beauty news και αφίξεις που αξίζουν την προσοχή σου


Ζωή Γκόρου

 #SharingBeautyWithAll

Eίσαι eco warrior; Αυτό σε ενδιαφέρει! Σε πρόσφατο event στην Αθήνα η L’Oreal έκανε πράξη κάτι που πολύ θέλαμε να δούμε να συμβαίνει: έγινε η πρώτος γίγαντας στο χώρο της ομορφιάς που παρουσίασε στο κοινό τις δράσεις του πάνω στην αειφόρο ανάπτυξη και στο σεβασμό προς της φύση.

Η δραστηριότητα της L’Oreal σε ένα πιο πράσινο μέλλον γίνεται από 2013 έως σήμερα πράξη με τη χρήση λιγότερου πλαστικού, γυαλιού και νερού για τη δημιουργία των προϊόντων. Οι στόχοι της εταρίας  είναι ψηλοί και ευχόμαστε όλοι για το καλό του περιβάλλοντος να τους πετύχει. Εδώ μπορείς να δεις τις δεσμεύσεις της L'Oreal ενώ πιο κάτω μπορείς να απολαύσεις το υπέροχο βίντεο που ετοίμασε ο εκλιπών δημιουργός Peter Lindbergh.

 


Το σχήμα βιώσημης ανάπτυξης της L'Oreal είναι μια ελπίδα για ένα πιο πράσινο μέλλον  

Αρώματα με φιλοσοφία
Aν θέλεις να αποκτήσεις ένα πιο σοφιστικέ και instagram worthy άρωμα, τότε τα βήματα σου θα πρέπει να σε πάνε στο beauty stand  της Byredo στο Attica. Σου μεταφέρω τα λόγια του δημιουργού του αρώματος,  Ben Gorham:  "H ιδέα  για το Blanche, έχει χτιστεί, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, γύρω από την αντίληψή μου για το λευκό χρώμα.

Ουσιαστικά, είναι η πρώτη φορά που δημιούργησα ένα άρωμα για ένα πρόσωπο και έχοντας αυτό στο μυαλό μου.Ήθελα να αιχμαλωτίσω την αθώα και αμόλυντη πλευρά της,με ένα άρωμα σχεδόν διάφανο στη φύση.Επιπλέον, τοBlancheείναι μια αναγνώριση προς την κλασική ομορφιά . Το άρωμα είναι καθαρό και απλό στη δομή,αλλά ακραίο σεχαρακτήρα. ”
     

Μία μάσκα τζίνι!
Δεν χρειάζεται πια να τρίβεις τα ασημικά της μαμάς κάνοντας ευχές για όμορφα μαλλιά. Η νέα σειρά της OGX με Μαροκινό λάδι argan είναι ό,τι πιο θρεπιτκό και ενυδατικό για την πολύτιμη κώμη σου.  Σου προτείνουμε με κλειστά μάτια τη μάσκα μαλλιών της σειράς  με argan και πρωτεϊνες μεταξιού που προσφέρουν μοναδική ενδυνάμωση στο εσωτερικό της τρίχας.
   

'Eχεις δέρμα με τάση ακμής;
 
Με 3 selfies στο Spot Scan της La Roche Posay καθάρισες! 'Εμαθες τα πάντα γύρω από την κατάσταση της επιδερμίδας σου. Τι κάνεις; Βγάζεις 3 selfies κι αυτό σκανάρει το δέρμα σου και σε ενημερώνει για την κατάσταση της επιδερμίδας σου και το βαθμό της σοβαρότητας των ατελειών σου. 'Ετσι ξέρεις και αν χρειάζεσαι άμεσα δερματολόγο.  Eδώ μπορείς να βρεις πού θα σκανάρεις.  https://www.youtube.com/watch?v=HoLremgXv3A       

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ