Skip to main content

ASK THE EDITOR

Η Ελένη Μενεγάκη για πρώτη φορά στα εργαστήρια της L'Oréal Paris στο Παρίσι!

…εκεί όπου ξεκίνησε η εμβληματική σειρά βαφής Excellence



H αγαπημένη παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα κεντρικά εργαστήρια της L' Oréal Paris στο Παρίσι. 

 Γεγονός αξιοσημείωτο, δεδομένου ότι τα εργαστήρια ανοίγουν για το κοινό πολύ σπάνια και απαιτείται μια σειρά από ειδικές άδειες, για να καταφέρει κάποιος να τα επισκεφθεί.  

Χαμογελαστή και λαμπερή, όπως πάντα, η Ελένη βρέθηκε στην πόλη του φωτός έχοντας αυτή τη φορά έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, που δεν ήταν άλλος από μια  ξενάγησή στα κεντρικά εργαστήρια της L'Oréal Paris. 

Εκεί που ξεκίνησε η ιστορία της εμβληματικής Excellence

Η επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στα κεντρικά εργαστήρια της L’ Oréal ξεκίνησε από τα εργαστήρια της σειράς Excellence. Εκεί, αφού την καλωσόρισαν και την υποδέχτηκαν θερμά οι επιστημονικοί συνεργάτες που μελετούν και εξελίσσουν τις νέες τεχνολογικές τάσεις στην κατηγορία των μαλλιών, την ενημέρωσαν με μια σύντομη παρουσίαση για την ιστορία της εμβληματικής μάρκας. 

Η ιστορία της  Excellence ξεκινά από το 1907 και έχει εξελιχθεί με βασικό τρίπτυχο την  τεχνολογία, την καινοτομία και την ασφάλεια των καταναλωτών μέχρι σήμερα. 

Aφού ενημερώθηκε για όλες τις νέες αποχρώσεις που εντάσσονται στην «οικογένεια» της Excellence, η αγαπημένη παρουσιάστρια, συνάντησε τον υπεύθυνο επιστημονικό συνεργάτη της εταρείας. Μετά τη συνάντηση τους η Ελένη, ήξερε πια, τα πάντα για το πώς ξεκινάει από το μηδέν η δημιουργία ενός νέου χρώματος βαφής, αλλά και για όλα τα εξειδικευμένα τεστ που γίνονται προκειμένου να καταλήξουν οι ειδικοί σε ένα νέο χρώμα. 

Η ξενάγηση συνεχίστηκε σε όλους τους χώρους των εργαστηρίων που γίνονται οι δοκιμές σε νέα προϊόντα και οι απορίες της Ελένης απαντήθηκαν και λύθηκαν όλες από την επιστημονική ομάδα της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, η Ελένη συμμετείχε ενεργά ζητώντας από τους ειδικούς, «tips» για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών της. 

Στο τέλος της ξενάγησης, δεν δίστασε ακόμα να ρωτήσει αν θα της πρότειναν άλλο χρώμα! Όμως, όλοι συμφώνησαν πως αυτό είναι το χρώμα της!

Γνωρίζοντας από κοντά τον τρόπο που δημιουργείται η βαφή που επιλέγει και η ίδια για το λαμπερό ξανθό της χρώμα εδώ και χρόνια, η Ελένη έφυγε από τα εργαστήρια ενθουσιασμένη. 

Άλλωστε για μια ακόμα χρονιά θα είναι  η πρωταγωνίστρια στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της σειράς Excellence. 

Stay tuned…

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.