Η Ελένη Μενεγάκη για πρώτη φορά στα εργαστήρια της L'Oréal Paris στο Παρίσι!

…εκεί όπου ξεκίνησε η εμβληματική σειρά βαφής Excellence

Ιλένα Μπόγρη

H αγαπημένη παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, επισκέφθηκε για πρώτη φορά τα κεντρικά εργαστήρια της L' Oréal Paris στο Παρίσι. 

 Γεγονός αξιοσημείωτο, δεδομένου ότι τα εργαστήρια ανοίγουν για το κοινό πολύ σπάνια και απαιτείται μια σειρά από ειδικές άδειες, για να καταφέρει κάποιος να τα επισκεφθεί.  

Χαμογελαστή και λαμπερή, όπως πάντα, η Ελένη βρέθηκε στην πόλη του φωτός έχοντας αυτή τη φορά έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, που δεν ήταν άλλος από μια  ξενάγησή στα κεντρικά εργαστήρια της L'Oréal Paris. 

Εκεί που ξεκίνησε η ιστορία της εμβληματικής Excellence

Η επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στα κεντρικά εργαστήρια της L’ Oréal ξεκίνησε από τα εργαστήρια της σειράς Excellence. Εκεί, αφού την καλωσόρισαν και την υποδέχτηκαν θερμά οι επιστημονικοί συνεργάτες που μελετούν και εξελίσσουν τις νέες τεχνολογικές τάσεις στην κατηγορία των μαλλιών, την ενημέρωσαν με μια σύντομη παρουσίαση για την ιστορία της εμβληματικής μάρκας. 

Η ιστορία της  Excellence ξεκινά από το 1907 και έχει εξελιχθεί με βασικό τρίπτυχο την  τεχνολογία, την καινοτομία και την ασφάλεια των καταναλωτών μέχρι σήμερα. 

Aφού ενημερώθηκε για όλες τις νέες αποχρώσεις που εντάσσονται στην «οικογένεια» της Excellence, η αγαπημένη παρουσιάστρια, συνάντησε τον υπεύθυνο επιστημονικό συνεργάτη της εταρείας. Μετά τη συνάντηση τους η Ελένη, ήξερε πια, τα πάντα για το πώς ξεκινάει από το μηδέν η δημιουργία ενός νέου χρώματος βαφής, αλλά και για όλα τα εξειδικευμένα τεστ που γίνονται προκειμένου να καταλήξουν οι ειδικοί σε ένα νέο χρώμα. 

Η ξενάγηση συνεχίστηκε σε όλους τους χώρους των εργαστηρίων που γίνονται οι δοκιμές σε νέα προϊόντα και οι απορίες της Ελένης απαντήθηκαν και λύθηκαν όλες από την επιστημονική ομάδα της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, η Ελένη συμμετείχε ενεργά ζητώντας από τους ειδικούς, «tips» για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών της. 

Στο τέλος της ξενάγησης, δεν δίστασε ακόμα να ρωτήσει αν θα της πρότειναν άλλο χρώμα! Όμως, όλοι συμφώνησαν πως αυτό είναι το χρώμα της!

Γνωρίζοντας από κοντά τον τρόπο που δημιουργείται η βαφή που επιλέγει και η ίδια για το λαμπερό ξανθό της χρώμα εδώ και χρόνια, η Ελένη έφυγε από τα εργαστήρια ενθουσιασμένη. 

Άλλωστε για μια ακόμα χρονιά θα είναι  η πρωταγωνίστρια στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της σειράς Excellence. 

Stay tuned…

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares