Skip to main content

ASK THE EDITOR

Xmas beauty: 5 up to date βραδινά look

Θα εντυπωσιάσεις (τους πάντες) με το πόσο ενημερωμένη είσαι σε θέματα μακιγιάζ


Ζωή Γκόρου

Προσπαθώντας πολλές φορές να φτιάξουμε ένα glam, βραδινό look μπορεί να πέσουμε σε παγίδες υπερβολής ή έλλειψης ισορροπίας στο τελικό αποτέλεσμα. Επιλέξαμε για εσένα μερικά look από τα βασικότερα trends, που δείχνουν ότι όταν σκέφτεσαι πιο απλά, σκέφτεσαι καλύτερα (και πιο chic)!

Just lips

 Είναι μία από τις πιο αγαπημένες μου προτάσεις μακιγιάζ. Εδώ θα πρέπει να δείξεις πόσο καλά ξέρεις να κρατάς ισορροπίες (γενικά). Αν επιλέξεις ένα ματ κόκκινο κραγιόν θα πρέπει να το κάνεις με τον millenial τρόπο. Καλύπτεις σωστά την επιδερμίδα σου, όχι υπερβολικά, αφήνεις τα μάτια εντελώς nude προσθέτοντας μόνο λίγη μάσκαρα και είσαι σίγουρη ότι τα φρύδια σου είναι άψογα. Λίγο ρουζ θα προσθέσει όψη υγείας στο look σου.

Tip: Επιλέγοντας sleek χτένισμα το πας ακόμα περισσότερο σε Gwyneth Paltrow


Cushine

 Panda eyes

Η εκδοχή του smoky eye look που θέλει τα μάτια πιο smudge (μουντζουρωμένα), στην γλώσσα των make up artist, έχει κάτι ροκ και πολύ σέξι, ενώ θα κάνει τέλεια αντίθεση με το βραδινό φόρεμά σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να υπογραμμίσεις τη γραμμή των άνω και κάτω βλεφάρων και με το πινέλο σκιάς ή το σφουγγαράκι που έχουν συχνά τα μολύβια ματιών, να σβήσεις προς τα έξω το χρώμα. Τα χείλη τα κρατάς σε ανοιχτή ροζ απόχρωση.


   
Alberta Ferretti

Dark red

Tα σκούρα χείλη πολλές τα τόλμησαν μέσα στο 2019, όχι όμως πάντα με το σωστό τρόπο. Εσύ το ξέρεις. Όταν επιλέγουμε ένα σκούρο κραγιόν, φροντίζουμε να έχουμε τέλεια κάλυψη από ένα ενυδατικό μέικ απ και στα μάτια δεν προσθέτουμε τίποτα άλλο εκτός από vamp βλεφαρίδες. Για να τις πετύχεις θα χρειαστείς ένα ψαλίδι που "γυρίζει" τις βλεφαρίδες και μια μάσκαρα για όγκο. Το  σκούρο κραγιόν σου καλό θα είναι να είναι ενυδατικό γιατί το ματ είναι λίγο scary.



Marni

Love, Brooke Shields

Εάν αγαπάς το φυσικό μακιγιάζ και στο βραδινό σου look, κάνεις πολύ καλά. Απλά θα πρέπει να το εξελίξεις σε μια πιο βραδινή εκδοχή. Για αρχή φτιάξε τα φρύδια σου αλά Brook Shields. Τόνισέ τα δηλαδή ώστε να είναι πυκνά και έντονα. Γεμίσε τυχόν κενά με το μολύβι φρυδιών και χτένισέ τα με το ειδικό χτενάκι που έχουν τα μολύβια φρυδιών. Στα μάτια δώσε βάση στις βλεφαρίδες σου που πρέπει να είναι πυκνές και με έντονη φορά προς τα έξω. Στα χείλη και στα ζυγωματικά να επιλέξεις προϊόντα σε ροδακινί αποχρώσεις.


Marchesa

Shine Like a Diamond
Οι γιορτές για εσένα είναι μια τοπ ευκαιρία να ανοίξεις το βαζάκι με το glitter. Ok, απλά να το κάνεις σωστά. 'Ενας τρόπος είναι να τονίζεις με ένα μαύρο μολύβι το τρίγωνο που σχηματίζει η εξωτερική γωνία των ματιών. Εκεί μπορείς να βάλεις ελάχιστη ποσότητα από το glitter. Στα χείλη να προσθέσεις μόνο ένα διάφανο lip balm.

Puglisi  

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department