Skip to main content

ASK THE EDITOR

Πες μου style icon για να σου πω ποιο άρωμα θα λατρέψεις

Η μέθοδος για να βρεις  το σωστό δώρο


Ζωή Γκόρου

Oι γιορτές είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ένα άρωμα και να ξεκινήσεις  τη νέα χρονιά με νέα αύρα.

Pixel
Pixel

Help! Είναι τόσο πολλά! Από που να αρχίσω;
Επειδή γνωρίζουμε ότι τα ράφια των αρωμάτων είναι, πια,  μια όμορφη ζούγκλα και δύσκολα μπορείς να εντοπίσεις αυτό που θέλεις, θα σε συμβουλεύαμε να σκεφτείς λίγο το στυλ σου ή το αγαπημένο σου style icon και να το συνδυάσεις στο μυαλό σου με ένα άρωμα.

 'Eτσι θα κερδίσεις χρόνο και θα βρεις πιο εύκολα αυτό που θα σε ενθουσιάσει.

Jane Birkin

Αν σε συγκλονίζει και μόνο το όνομα του αρώματος "Αέρας του Τίποτα" ή L'Air de Rien της Miller Harris, τότε σίγουρα θα κοπείς μόλις μάθεις ότι το υπογράφει το αγαπημένο σου style icon Jane Birkin. Αέρας του τίποτα, μποέμ ψυχή και Birkin. Μήπως αγγίξαμε τις ευαίσθητες χορδές σου;

 

 
  

Florence Welch
To άρωμα Βloom Aqua di Fiori της Gucci είναι το άρωμα σου. 'Οχι μόνο γιατί η ερμηνεύτρια Florence Welch έχει υπάρξει μούσα και εκπρόσωπος της μαξιμαλιστικής αισθητικής του Ιταλικού οίκου, αλλά γιατί στοιχηματίζεις ότι αυτή η άκρως ρομαντική έκρηξη λουλουδιών με λίγη δόση Αναγεννησιακού vintage, υπάρχει ήδη στο μπουντουάρ της!
 
https://www.instagram.com/p/Bv_gDOdjLz1/    

Sarah Jessica Parker

Τελικά η SJP άντεξε στο χρόνο. Την πας γιατί αντιπροσωπεύει επάξια τον τίτλο της γυναίκας New Yorker με την αξιοζήλευτη αίσθηση του στυλ, τόσο στην tv όσο και στη ζωή. Για εσένα το mix and match άρωμα του Calvin Klein Women, με τις ξυλώδεις και φλοράλ νότες, είναι σταθερή αξία όσο και οι συνδυασμοί ρούχων που κάνει η Parker στα επεισόδια του Sex and City . Γι αυτό, φέτος, κι εσύ  θα το κάνεις δώρο στον εαυτό σου.

 

https://www.instagram.com/p/B0O_4UwF0OI/

Kate Moss

Υπάρχει μόνο μία  Kate στην Αγγλία και αυτή είναι η Kate Moss. Το τοπ μόντελ των 90's που λατρεύεις, ακόμα, για  το ροκάκι που έχει μέσα του,  ακόμα και όταν φορά ένα γκαλά φόρεμα.  Την Kate τη φαντάζεσαι να φορά ένα Londoner άρωμα όπως το Her της Burberry με νότες από βαρόμουρα, musk και γιασεμί.

 

 

 

https://www.instagram.com/p/B3PcEgKogb9/

Jeanne Damas

Αν σου αρέσει το στυλ της Γαλλίδας influencer Jeanne Damas τότε βουρ για το beauty stand της Chloé. Το κλασικό Chloé που κυκλοφορεί από το 2008 είναι ό,τι ακριβώς αναζητάς : λουλουδένιο, free spirit, δεν μπορείς να το κατατάξεις εύκολα. Γιατί είναι  και απόλυτα Παριζιάνικο!

 

 
https://www.instagram.com/p/B3kCwxuCJHs/

Gisele Bundchen
Η Βραζιλιάνα καλλονή προβάλει τη φυσική ομορφιά, έχει μοναδικό casual στυλ και οικολογική ευαισθησία που την εκφράζει πάντα δημόσια παροτρύνοντας και άλλους. Είναι αέρινη και απλή και αν σε εμπνέει θα πρέπει να στραφείς σε αρώματα όπως η νέα σειρά Essence του The Body Shop που περιέχουν συστατικά της μητέρας φύσης.

   
 

https://www.instagram.com/p/Bx-f6iKga_8/

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

7 ολόφρεσκα ανοιξιάτικα αρώματα για να χαρίσεις στη μαμά σου για τη γιορτή της

Η γιορτή της μητέρας θέλει τα απαραίτητα δωράκια και ένα νέο άρωμα θα εκτιμηθεί σίγουρα

ASK THE EDITOR

7 ρουζ σε ροζ απόχρωση για το απόλυτο healthy glow της άνοιξης

Η ροζ απόχρωση στα ζυγωματικά είναι το απόλυτο trend της σεζόν

ASK THE EDITOR

Τι είναι το skin slugging και πώς να το εντάξεις στο skincare routine σου

Σου λύνουμε την απορία, μέσα από όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για μια τάση στο skincare που όλο και εξαπλώνεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 11 Μαΐου

Βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς θέλετε να περάσετε πραγματικά τη γιορτή της μητέρας: Βάλτε τον εαυτό σας πρώτο χωρίς ενοχές

Είναι εντάξει να πείτε «όχι» και να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Κ. Π. Καβάφης: «…που γι’ Αλεξανδρινό γράφει Αλεξανδρινός» στην Στέγη, με την καλλιτεχνική υπογραφή του Δημήτρη Παπαδημητρίου

Το Σάββατο 25 Μαΐου μια μοναδική συναυλία έρχεται στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης