Skip to main content

ASK THE EDITOR

4 ιδέες για εύκολα χτενίσματα

Θα σου χαρίσουν στυλ και απαιτούν ελάχιστες κινήσεις


Ζωή Γκόρου

 

Νόμος της ομορφιάς: Όταν η τελειότητα δεν παίζει ρόλο, πάντα κάτι ωραίο θα βρείς να... σκαρώσεις. Aυτό ισχύει είτε για τον  λίγο χρόνο που μπορεί να έχεις στη διάθεσή σου,  είτε απλά για τα  λίγα μέσα που μπορεί να διαθέτεις, μπροστά στον καθρέφτη.

Για δες μερικές εύκολες ιδέες!

ΒΒ look σε 5'

Επικεντρώσου σε ένα μακιγιάζ στο οποίο θα τονίσεις τα μάτια σου με eyeliner έως την εξωτερική γωνία τους  και θα βάλεις δύο στρώσεις μάσκαρα. Το 60's αποτέλεσμα τύπου Brigitte Bardot θα ολοκληρώσει η δερμάτινη κορδέλα ή στέκα που θα το ποθετήσεις πάνω στο στεφάνι των μαλλιών σου. Τα υπόλοιπα μαλλιά πιάσ'τα σε έναν ανεπιτήδευτο σινιόν κότσο, χρησιμοποιώντας φουρκέτες. 'Αφησε ένα κομμάτι να φεύγει προς τα κάτω, για μια πιο μοντέρνα εκδοχή του σινιόν.





Ρομαντική και κομψή
Πιάσε τα μαλλιά σου μια αλογοουρά στο ύψος του αυχένα. Μην ασχοληθείς πολύ με το πόσο "καλά" θα τα πιάσεις προς τα πίσω. Κινήσου γρήγορα και άφησε και κάποια τούφα στο πλάι εντελώς ελεύθερη. Για να καλύψεις το λαστιχάκι στριφογύρισε μία τούφα μαλλιά γύρω από αυτό.


Hippy με 30's αναφορές
Οκ. Eδώ θα βρεις έναν πρώτης τάξεως συνδυασμό, που είναι  ό,τι πρέπει για μποέμ ψυχές. Αφήνεις τα μαλλιά σου ελεύθερα. Μπορείς μετά του λούσιμο να τα πιάσεις, όσο είναι νωπά, σε πλεξούδα. Όταν τα αφήσεις, θα έχουν έναν ελαφρύ κυματισμό. Βάλε γύρω από το κεφάλι σου ένα αξεσουάρ από βελούδο, για να δώσεις την καθοριστική πινελιά του συγκεκριμένου στυλ.

  

 

Γαλλική πλεξούδα φορέβερ!
Δεν πέφτεις ποτέ έξω με μια Γαλλική πλεξούδα, είτε πρόκειται για μια  μέρα στο γραφείο είτε για μια βραδινή έξοδο. Kι εδώ μην προσπαθήσεις να είσαι άψογη. Αντίθετα, ατίθασες τούφες είναι... ευπρόσδεκτες.

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

Τι είναι το skin slugging και πώς να το εντάξεις στο skincare routine σου

Σου λύνουμε την απορία, μέσα από όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για μια τάση στο skincare που όλο και εξαπλώνεται

ASK THE EDITOR

Γιατί τα πεπτίδια είναι η πιο hot τάση στο skincare αυτή τη στιγμή

Όλοι οι λόγοι για να εντάξεις προϊόντα με πεπτίδια στη ρουτίνα ομορφιάς σου

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION NEWS

Ο Ισπανικός οίκος χειροποίητων luxury υποδημάτων Pedro Garcia καλωσορίζει το καλοκαίρι με μια δόση λάμψης

Από την καλοκαιρινή συλλογή ξεχωρίζουν οι μεταλλικές αποχρώσεις που δίνουν ένα extra shimmer στα loafers και τα πέδιλα