Skip to main content

ASK THE EDITOR

Boυτυράτα body butters για επιδερμίδα μωρού!

Βούτηξε στα πιο yummy προϊόντα φροντίδας σώματος και χάρισε στην επιδερμίδα σου το τέλειο pampering


Ζωή Γκόρου

 

Τα προϊόντα σώματος τα λατρεύω περισσότερο από ποτέ,  τον χειμώνα που βλέπω την επιδερμίδα του σώματός μου να ταλαιπωρείται κλεισμένη σε στενά τζιν, μπότες και κάλτσες, ενώ αφυδατώνεται από το ζεστό νερό των καθημερινών ντους ή τα βαριά σκεπάσματα.

Το δέρμα... κροκό που αποκτάς τον χειμώνα, μπορείς να το βελτιώσεις μόνο εάν εφοδιαστείς με ένα πλούσιο, πολύ πλούσιο, βουτυρένιο προϊόν ενυδάτωσης σώματος. Θα σε βοηθήσει να νιώσεις την επιδερμίδα σου φρέσκια και απαλή,, θα αρωματίσει όμορφα το σώμα και τα ρούχα σου και ο σύντροφός σου θα το  χαρεί και θα το εκτιμήσει.

Tip: Απλώνεις το προϊόν μετά το ντους, κάνοντας καλές κινήσεις,  χωρίς να ξεχνάς και τα σκληρά σημεία, όπως πέλματα, γόνατα, αγκώνες.

Tried & tested

To body butter British Rose, από το The Body Shop, είναι κολλητικό για το timeless άρωμα τριαντάφυλλου που ντύνει το δέρμα, αλλά  και την βελούδινη υφή του που απλώνεται τόσο απολαυστικά.

https://www.instagram.com/p/B6z7sqsnQIx/

Kάνε το απόλυτο chill out του Σ-Κ με την ηρωϊκή κρέμα σώματος Creme de Corps της Kiehl's. Το αστέρι στα ράφια της Νεουρκέζικης μάρκας καλλυντικών είναι best seller, γιατί όταν απλώνεται μοιάζει με κρέμα βανίλια που θρέφει την επιδερμίδα σου.

https://www.instagram.com/p/B4H_jMEnb3q/

Mπορείς να πεις ό,τι θέλεις, αλλά εμένα μου αρέσει να κρατώ τον χειμώνα μυρωδιές του καλοκαιριού στο μπάνιο μου. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το body butter της Hei Poa, πλούσιο σε Ταϊτινό λάδι monoi που φροντίζει ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.