Skip to main content

ASK THE EDITOR

Με αυτές τις κρέμες νυκτός, θα ξυπνήσεις πιο φρέσκια από ποτέ

Εσύ κοιμάσαι και η κρέμα σου δουλεύει!

 



 

Κατά την διάρκεια της νύχτας, όσο εσύ απολαμβάνεις τον ύπνο σου και ξεκουράζεσαι από την πολυάσχολη μέρα που άφησες πίσω, τα κύτταρα του προσώπου «εργάζονται» πυρετωδώς ώστε να αναπλάσουν και να αναδομήσουν την επιδερμίδα σου. Είναι η ιδανική ώρα της ημέρας να ενυδατωθούν τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, αφού όλοι οι μύες βρίσκονται σε πλήρη χαλάρωση και δεν υπάρχουν παρεμβολές από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η δύναμη της κρέμας νυκτός εστιάζει ακριβώς σε αυτή την λειτουργία, βοηθώντας δηλαδή το δέρμα να παραμένει ενυδατωμένο, ενώ διπλασιάζει το ρυθμό αναγέννησης των κυττάρων και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.

Πολλές αναρωτιόμαστε από ποια ηλικία πρέπει να ξεκινήσουμε να εφαρμόζουμε κρέμα και την νύχτα. Η απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν είναι απόλυτη, αφού εξαρτάται από τον τύπο της επιδερμίδας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ιδανική ηλικία για να χρησιμοποιείς κρέμα νυκτός είναι από τα τριάντα και μετά, αφού τότε λειτουργεί σαν πρόληψη ενώ στα σαράντα είναι απόλυτα αναγκαία, καθώς τότε αρχίζει η σταδιακή η μείωση των λιπιδίων της επιδερμίδας. Εάν πάλι ανήκεις στην κατηγόρια του ξηρού δέρματος, το οποίο είναι και πιο ευαίσθητο στους εξωτερικούς κινδύνους, τα είκοσι πέντε είναι μια καλή ηλικία για να κάνεις την αρχή. Τα οφέλη μιας κρέμας νυκτός είναι πολλά μεταξύ των οποίων η βαθιά ενυδάτωση, η επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος, η μείωση των σημείων γήρανσης αλλά και η παροχή όλων των συστατικών που χρειάζεται η επιδερμίδα ώστε να φαίνεται πιο φωτεινή και φρέσκια. Αναγνωρίζοντας λοιπόν, όλα τα καλά που μπορείς να επωφεληθείς από την εφαρμογή κρέμας την νύχτα, σου προτείνουμε τις πιο αποτελεσματικές κρέμες νυκτός που κυκλοφορούν στην αγορά, για να ξυπνάς κάθε πρωί με λαμπερή νεανική επιδερμίδα. Θα τις λατρέψεις!

Avène Physiolift Smoothing Night Balm: Συσφίγγει το δέρμα, μειώνει τις εγκατεστημένες ρυτίδες και διώχνει τα σημάδια κούρασης για πιο λαμπερό δέρμα το επόμενο πρωί.

 

 

Nuxe Nuxuriance Ultra Crème Nuit: Τα χαρακτηριστικά του προσώπου δείχνουν ξεκούραστα και ανορθωμένα, ενώ το οβάλ του προσώπου επανασχηματίζεται.

 

 

Lierac Supra Radiance Creme Renovatrice Detox Nuit: Eπιτυγχάνει κυτταρική ανανέωση και καταπολεμά την γήρανση από τις τοξίνες. Διαθέτει ενεργή υφή με άμεσο λειαντικό αποτέλεσμα.

 

 

KORRES Greek Yoghurt Advanced Nourishing Sleeping Facial: Σύνθεση απο Ελληνικό γιαούρτι, λάδι jojoba και υαλουρονικό οξύ, μειώνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη.

 

 

La Roche Posay Toleriane Ultra Overnight: Για εντατική επανορθωτική και καταπραϋντική φροντίδα του προσώπου. Ανακουφίζει την επιδερμίδα από τους ερεθισμούς και ενυδατώνει εντατικά.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30