Skip to main content

ASK THE EDITOR

Αυτό είναι το αντηλιακό μαλλιών που χρειάζεται το νεσεσέρ σου στη παραλία

To must  για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις

 



 

Ο ήλιος, η υψηλή θερμοκρασία, η αλμύρα της θάλασσας ή το χλώριο της πισίνας, αποτελούν μερικούς καταστροφικούς παράγοντες για την λάμψη και την ζωντάνια των μαλλιών τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό σημαίνει πως, εκτός από την αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο για πολλές συνεχόμενες ώρες, καλό θα ήταν να φροντίσουμε τα μαλλιά μας όταν βγούμε στην παραλία με την ίδια επιμέλεια και προσοχή, όπως το πρόσωπο και το σώμα μας. Τα μαλλιά στο ήλιο, είτε πρόκειται για το φυσικό σου χρώμα, είτε τα έχεις βαμμένα, μπορούν να εμφανίσουν έντονη φθορά (ξηρότητα, θαμπάδα, ξεθώριασμα), όμως με λίγη περισσότερη προσοχή και μερικά έξυπνα hacks μπορείς να την αποφύγεις, διατηρώντας την υγεία της τρίχας. Ασφαλώς, σημαντικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια παίζει και η χρήση του αντηλιακού μαλλιών, αφού προσφέρει στα μαλλιά την ασπίδα προστασίας που χρειάζονται κατά την έκθεση στον ήλιο. How to: Πριν καθίσεις στον ήλιο άπλωσε αντηλιακό μαλλιών σε όλο το μήκος της τρίχας και κάνε ελαφρύ μασάζ στις ρίζες. Έπειτα συνέχισε με το χτένισμα σου. Φρόντισε να το ανανεώνεις συχνά, ειδικά μετά την βουτιά στην θάλασσα ή την πισίνα και θυμήσου πριν την εφαρμογή να ξεπλένεις τα μαλλιά σου με γλυκό νερό. 

Όπως θα διαπιστώσεις και εσύ στην αγορά υπάρχουν συνθέσεις αντηλιακών που προσαρμόζονται σε κάθε τύπο μαλλιών, ώστε το αποτέλεσμα τους να είναι πιο δραστικό. Εμείς ξεχωρίσαμε τα καλύτερα και πίστεψέ με αξίζουν την προσοχή σου!

Kerastase Soleil Huile Sirene: ένα σπρέι πολλαπλής προστασίας εμποτισμένο με έλαιο babassu και φίλτρο UV, που ενυδατώνει και ενισχύει τα κυματιστά μαλλιά, με ελαστικό κράτημα

 

 

Korres αντηλιακό μαλλιών Κόκκινο Σταφύλι: Περιέχει αδιάβροχο φίλτρο UV που εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών.

 

 

Aveda Sun Care Protective Hair Veil: Σχηματίζει μια αόρατη ασπίδα προστασίας για να προφυλάξει τα μαλλιά από την έκθεση στον ήλιο και να ελαχιστοποιήσει τη βλάβη και τη ξηρότητα.

 

 

Μacrovita Hair Sunscreen Lotion: Αντηλιακή λοσιόν μαλλιών με αλόη, πανθενόλη & λάδι ελιάς.

 

 

Wella Professionals Sun Protection Spray: Βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τις ακτίνες UV, ενώ περιέχει ένα σύμπλεγμα βιταμινών που ενυδατώνει  την τρίχα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα