Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 συσκευές περιποίησης προσώπου που φέρνουν την εμπειρία του δερματολόγου στο σπίτι

Επαγγελματικό αποτέλεσμα



Τα skincare gadgets ξεπροβάλλουν διαρκώς στην αγορά και φέρνουν την περιποίηση που απολαμβάνεις στο ιατρείο ενός δερματολόγου, στο σπίτι. Έχοντας προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες των καταναλωτών αλλά και της εποχής, τα brands μας συστήνουν τις δικές τους θαυματουργές συσκευές για καθαρισμό, φωτοθεραπεία, ηλεκτρικά facials ή microneedling rollers, οι οποίες υπόσχονται να αναβαθμίσουν την φροντίδα του δέρματος.

Αυτά τα skincare gadgets είναι ένας πολύ έξυπνος και αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρήσεις το δέρμα σου υγιές και λαμπερό αυτή την περίοδο και παράλληλα, να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να απολαύσει μια πολύ χαλαρωτική και αναζωογονητική θεραπεία προσώπου από την άνεση του καναπέ.

Κάποια από αυτά είναι αρκετά προσιτά, κάποια όμως κοστίζουν αρκετά, όμως αξίζει να κάνεις την επένδυση μιας και αποτελούν κορυφαίες skincare επιλογές παγκοσμίως και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο.

Ρίξε μια ματιά, διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και ασχολήσου με τον εαυτό σου!

LUNA FOFO, FOREO

Η βούρτσα καθαρισμού προσώπου LUNA fofo είναι η πρώτη έξυπνη λύση για μασάζ και καθαρισμό προσώπου 2 σε 1 στον κόσμο. Κάνοντας ανάλυση στο δέρμα, διαμορφώνει μια μοναδική εξατομικευμένη περιποίηση για αυτό. Τονώνει τη μικροκυκλοφορία και αφήνει το δέρμα απαλλαγμένο από τοξίνες. Οι δονήσεις υψηλής συχνότητας T-Sonic™ και οι μαλακές ακίδες σιλικόνης καθαρίζουν το δέρμα απομακρύνοντας λιπαρότητα, ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ, με ήπια απολέπιση των νεκρών κυττάρων.

DIAMOND WRINKLE FIGHTER, FREZYDERM

Καινοτόμος συνδυασμός ειδικής συσκευής μικροδιάχυσης με ταυτόχρονη εκροή ορού ισχυρής αντιγηραντικής δράσης για το ώριμο/ή και ταλαιπωρημένο δέρμα. 225 εξαγωνικές  μικροκεφαλές από ανοξείδωτο ατσάλι βοηθούν στη διάχυση και την απορρόφηση των ενεργών συστατικών του ορού στις στιβάδες της επιδερμίδας και ταυτόχρονα ενισχύουν την αντιρυτιδική δράση του με άμεσα ορατά αποτελέσματα εντός μίας ημέρας. Εμπλουτισμένος με κρυστάλλους φυσικού διαμαντιού μέγιστης αποτελεσματικότητας, ο ορός Diamond Wrinkle Fighter ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση για άμεσα αναζωογονημένη επιδερμίδα που ακτινοβολεί λάμψη και φρεσκάδα.

SONIC TO GLOW FACIAL BRUSH, SEVENTEEN

Καθαρίζει σε βάθος ενώ παράλληλα φωτίζει και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. Απομακρύνει την περιττή λιπαρότητα, τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και τα υπολείμματα μακιγιάζ από το δέρμα ενώ χάρη στην πρακτικότητα της σιλικόνης και τις 8.000 δονήσεις το λεπτό, συσφίγγει τους πόρους και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος. Οι πολλαπλές ταχύτητες του Sonic To Glow προσαρμόζονται για καθημερινή χρήση ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας ενώ οι δύο πλευρές είναι για διαφορετικές χρήσεις - μία πλευρά για πιο ήπιο καθαρισμό και μασάζ και μία πλευρά για πιο έντονο καθαρισμό για τη λιπαρή επιδερμίδα και την ζώνη Τ, την οποία όμως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σαν απολέπιση σώματος.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ GEM BN4355

Μια μη επεμβατική, αναπλαστική θεραπεία απόλυτα προσαρμοσμένη στο πρόσωπο και στον τύπο του δέρματος που έχεις. Απομακρύνει το σμήγμα, τα υπολείμματα μακιγιάζ, τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη μικροκυκλοφορία. Από την πρώτη κιόλας θεραπεία το δέρμα γίνεται λαμπερό, είναι απαλλαγμένο από θαμπάδα και νεκρά κύτταρα, με λιγότερες λεπτές ρυτίδες, δείχνει πιο λείο και ομοιόμορφο. Διαθέτει 4 διαφορετικές κεφαλές για απόλυτα εξατομικευμένη θεραπεία.

 

ANTI-WRINKLE FACIAL MASSAGE PEN FOR EYES AND LIPS, INNOVAGOODS V0100557

Αντιρυτιδική συσκευή μασάζ προσώπου με δονήσεις που  μειώνουν την ένταση του δέρματος και αυξάνουν έτσι την αποτελεσματικότητα των κρεμών και ορών προσώπου. Μια απλή μέθοδος για να αποκτήσεις ένα πιο λείο και μαλακό δέρμα. Προσφέρει μια ευχάριστη και χαλαρωτική αίσθηση.

Credits cover photo Instagram @so_me_care

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30