Skip to main content

ASK THE EDITOR

Dry shampoo: 6 προτάσεις για να φρεσκάρεις τα μαλλιά της δεύτερης ημέρας γρήγορα και χωρίς κόπο

Η λύση για να έχεις πάντοτε μια #goodhairday



Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να ξεκινάει κάθε ημέρα της με φρεσκολουσμένα και χτενισμένα μαλλιά, σαν να βγήκε μόλις από το κομμωτήριο; Όχι δεν περιμένω να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα, ο λόγος για τον οποίο το θέτω είναι για να σου πω πως αυτή η επιθυμία σου μπορεί πια να γίνει πραγματικότητα, χάρη στο dry shampoo.

Θεωρείται σωτήριο προϊόν και hair essential, όπου κι αν βρίσκεσαι, σύμφωνα με τους hair experts. Όπως μαρτυρά και το όνομά του, πρόκειται για ένα   ξηρό σαμπουάν το οποίο έχει την ικανότητα να απορροφά τη λιπαρότητα στις ρίζες των μαλλιών και να προσφέρει υπέροχο φυσικό όγκο και κίνηση σε όλο το μήκος τους. Είναι ιδανικό για όλες εκείνες τις μέρες που βαριόσουν ή δεν είχες χρόνο και αναγκαστικά έκανες postpone το.. λούσιμο.

Το dry shampoo έχει πουδρένια υφή και το περιεχόμενό του βρίσκεται πεπιεσμένο στη συσκευασία. Μετά την εφαρμογή του, τα μαλλιά μοιάζουν φρεσκολουσμένα ενώ αποκτούν ένα διακριτικό άρωμα που διαρκεί όλη μέρα.

Ανάμεσα στις celebrities που «ορκίζονται» στην αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος είναι η Jennifer Aniston και η Hailey Bieber. Η τελευταία μάλιστα το χρησιμοποιεί από την πρώτη ημέρα που λούζει τα μαλλιά της ώστε να διατηρηθεί ακόμα περισσότερο το στιλ τους.

Το dry shampoo είναι χωρίς αμφιβολία μια πολύ πρακτική και οικονομική λύση, όμως όπως συμβουλεύουν οι hair experts, δεν θα πρέπει να αντικαθιστά το κανονικό λούσιμο με σαμπουάν και νερό, για το λόγο αυτό η χρήση του καλό θα ήταν να περιορίζεται στις δύο φορές την εβδομάδα.

DIRECT FLIGHT DRY SHAMPOO, IGK

Χαρίζει όγκο και υφή και υπόσχεται μεγαλύτερη διάρκεια στα χτενίσματά σου. Η σκόνη κουρκουμά και άνθρακα εξαφανίζει τον ιδρώτα, τη βρομιά και το σμήγμα, ενώ το εκχύλισμα μάτσα είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και ενισχύει και ενδυναμώνει τόσο τα μαλλιά, όσο και το τριχωτό.

DRY SHAMPOO SWEETIE, BATISTE

Με λίγες κινήσεις απορροφά τυχόν λιπαρότητα από τις ρίζες των μαλλιών  διεισδύοντας στην τρίχα. Αναζωογονεί τα λιπαρά και θαμπά μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά και φρέσκα. Προσθέτει όγκο και υφή στα λεπτά μαλλιά,  ενώ παρατείνει τη διάρκεια των βαμμένων.

REFRESH DRY SHAMPOO, VIRTUE

Ένα αόρατο και ελαφρύ ξηρό σαμπουάν που αφαιρεί τα κατάλοιπα, τη λιπαρότητα και τις μυρωδιές από τα μαλλιά, ενώ αναζωογονεί το στυλ τους. Απορροφά ρύπους και υπερβολικό σμήγμα. Χάρη στην παρουσία της πρωτεΐνης Alpha Keratin 60ku®, τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής ενισχύονται εκ νέου με κάθε χρήση.

PRÊT-À-POWDER TRÈS INVISIBLE DRY SHAMPOO, BUMBLE & BUMBLE

Το Prêt-à-powder Très Invisible Dry Shampoo προσφέρει εύκολη χρήση και εφαρμογή, δίνει όγκο και απορροφά τη λιπαρότητα στα κανονικά προς λιπαρά μαλλιά, αφήνοντας τα ανάλαφρα και αναζωογονημένα. Προσφέρει επίσης UV προστασία.

DERCOS ENERGISSANT DRY SHAMPOO, VICHY

Πρόκειται για το πρώτο Δυναμωτικό Ξηρό Σαμπουάν που είναι ειδικά σχεδιασμένο για μαλλιά με τριχόπτωση. Στη σύνθεση του περιλαμβάνονται 3 βιταμίνες Β (PP, B5 & Βιοτίνη). Δρα κατά του σμήγματος, χαρίζει όγκο, αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στο τριχωτό ενώ δεν αφήνει λευκά υπολείμματα.

DRY SHAMPOO - DARK TONES, MOROCCANOIL

Αυτό το ξηρό σαμπουάν αναζωογονεί και ανανεώνει τα μαλλιά και το τριχωτό στο λεπτό, με μια μόνο κίνηση. Αφαιρεί την περίσσεια ποσότητα λιπαρότητας, επαναφέροντας το styling και χαρίζοντας βελούδινο φινίρισμα, με ματ αποτέλεσμα με όγκο. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της