Skip to main content

ASK THE EDITOR

4 τάσεις στο μακιγιάζ των χειλιών που πρέπει να δοκιμάσεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού

Αυτά τα looks είναι από τα πιο δημοφιλή στο Instagram



Αύγουστος. Ένας νέος μήνας που μας προκαλεί και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε νέες ιδέες για τα καλοκαιρινά μας looks, τα οποία όχι μόνο θα ανανεώσουν την εικόνα μας αλλά θα κάνουν τη διάθεσή μας να ανέβει στα ύψη. Μιλώντας για το μακιγιάζ, έχουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι: προτάσεις που γίνανε τάσεις και δίνουν στα χείλη τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γυαλιστερά χείλη

Το it προϊόν των 90s είναι και πάλι εδώ. Στη νέα εποχή του, το lip gloss προσφέρει όγκο και εκτυφλωτική λάμψη στα χείλη, κάνοντας τα να μοιάζουν πιο σαρκώδη και σέξι από ποτέ. Το αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιήσεις ένα διάφανο lip gloss είναι ακόμα πιο κολακευτικό γιατί είναι φυσικό. Μπορείς να το φορέσεις όχι μόνο του αλλά και πάνω από το κραγιόν σου για να χαρίσεις στα χείλη γυαλάδα.

photo credits Instagram @haileybieber

 

Τολμηρό και φωτεινό κόκκινο

Διαχρονικό όσο το μικρό μαύρο φόρεμα στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει τέλεια με τη μαυρισμένη επιδερμίδα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, ανάλογα με την υφή, το τελείωμα αλλά και την ποσότητα που θα εφαρμόσεις. Οι makeup artists προτείνουν κόκκινα χείλη σε συνδυασμό με ένα φυσικό μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο και έντονες βλεφαρίδες για τις γυναίκες που θέλουν ένα πιο safe και θηλυκό αποτέλεσμα, ενώ για εκείνες που λατρεύουν τα μοντέρνα και τολμηρά looks, προτείνουν το συνδυασμό με έντονο μακιγιάζ στα μάτια.

photo credits Instagram @melissabarreram

 

Σκούρο περίγραμμα

Αυτή η τάση μας θυμίζει και πάλι κάτι από το παρελθόν, ωστόσο οι makeup artists φαίνεται πως εξακολουθούν να αγαπούν την εφαρμογή σκούρου μολυβιού στο περίγραμμα των χειλιών. Αυτή η τεχνική  - τάση στο μακιγιάζ, δίνει όγκο στα χείλη, τα κάνει να δείχνουν μεγαλύτερα αλλά και καλοσχηματισμένα. Προτίμησε ένα μολύβι κοντά στη φυσική τους απόχρωση και γέμισε τα χείλη με ένα nude ματ κραγιόν.

photo credits Instagram @ash_kholm

 

Αποχρώσεις του ροζ

Κοριτσίστικες, ρομαντικές, πολύ θηλυκές και κολακευτικές. Οι αποχρώσεις του ροζ είναι μια must try τάση, η οποία μπορεί να «σταθεί» όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις. Χαρίζουν χρώμα υγείας στο πρόσωπο και κάνουν το αποτέλεσμα του μακιγιάζ πιο «γλυκό» και νεανικό.

photo credits Instagram @jennstreicher

 

 

cover photo credits Instagram @melissabarreram

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»