Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 ολοκαίνουρια προϊόντα μακιγιάζ που χαρίζουν το τέλειο beauty look του φθινοπώρου

Ανυπομονούμε κι εμείς να τα δοκιμάσουμε



Το μακιγιάζ ανήκει και αυτό στις μικρές χαρές της καθημερινότητας των γυναικών, αρκεί να σκεφτείς πόσο πολύ αλλάζει η διάθεσή σου όταν ανοίγεις το νεσεσέρ, πιάνεις τα πινέλα και αρχίζεις να δημιουργείς looks που σου προσφέρουν μια κολακευτική εικόνα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Όπως κάθε νέα σεζόν, έτσι και τώρα, η αγορά υποδέχεται τις καινούριες κυκλοφορίες των beauty brands οι οποίες υπόσχονται να ενθουσιάσουν κάθε makeup lover, που θέλει να εκφράσει το πάθος της για το μακιγιάζ.

Εμείς ξεχωρίσαμε ήδη πέντε προϊόντα τα οποία έχουν γίνει talk of the town και χαρίζουν το τέλειο φθινοπωρινό beauty look, προσφέροντας παράλληλα άνεση όλη την ημέρα.

ULTIMATE CAMOUFLAGE CREAM, CATRICE COSMETICS

Επανακυκλοφορεί με βελτιωμένη σύνθεση και ένα μοντέρνο, μοβ σχεδιασμό. Φυσικά, η απόδοσή του παραμένει εξαιρετική! Το concealer έχει πολύ υψηλή κάλυψη, είναι μακράς διαρκείας, δεν μεταφέρεται και είναι ένα πραγματικά θαυματουργό προϊόν για την κάλυψη των ατελειών και της ερυθρότητας του δέρματος. Είναι επίσης μη-φαγεσωρογόνο. Το Ultimate Camouflage Cream διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις.

catrice

BE LEGENDARY ANTI-HERO LIPSTICK COOL RED, SMASHBOX + THE SUICIDE SQUAD

Ένα κρεμώδες, εμπλουτισμένο με primer κραγιόν για πλούσιο χρώμα και ενυδάτωση στα χείλη. Περιέχει κηραμίδια για απαλά χείλη. Η σύσταση του περιέχει το Primer Oil Complex.

smashbox

DOUBLE WEAR FLAWLESS HYDRATING PRIMER SPF 45, ESTEE LAUDER

Το πρώτο primer το οποίο συνδυάζεται άψογα με το Double Wear Stay-in-Place Makeup. Μια ανάλαφρης υφής βάση που χαρίζει καταπραϋντική ενυδάτωση και την αίσθηση της καθαρής επιδερμίδας. Δημιουργεί ένα λείο, ομοιόμορφο καμβά, έτσι ώστε το μακιγιάζ να εφαρμόζεται εύκολα και να δείχνει φρέσκο όλη την ημέρα. Προσδίδει άμεση ενυδάτωση και λάμψη. Βοηθάει στην προστασία από τις περιβαλλοντικές φθορές που προκαλούνται από την ακτινοβολία UV και τη ρύπανση με SPF και αντιοξειδωτικά τα οποία περιέχει.

estee

THE LIP LIQUID VELVET 511, CAROLINA HERRERA

Σχεδιασμένο να αφήνει ενυδατωμένα τα χείλη, το Lip Liquid Velvet απλώνεται εύκολα για εφαρμογή με ακρίβεια, και στεγνώνει αμέσως χωρίς να ξηραίνει τα χείλη χάρη στην ενυδατική, μη κολλώδη φόρμουλα Oleogel. Αυτή η εξαιρετική, αδιάβροχη φόρμουλα είναι επίσης vegan.

carolina

CAPTURE TOTALE SUPER POTENT SERUM FOUNDATION SPF20 1N NEUTRAL, DIOR

Είναι εμπνευσμένο από την επιστήμη των βλαστοκυττάρων και την εξειδίκευση του Dior στη διόρθωση 4 πυλώνων του δέρματος για νεανική όψη: της σφριγηλότητας, των ρυτίδων, των σκούρων κηλίδων και της φωτεινότητας. Η βελούδινα απαλή, φωτεινή υφή αυτού του makeup σε μορφή ορού αφήνει άμεσα το δέρμα λείο, φωτεινό κι ελαστικό. Το makeup διατηρείται σταθερό ολόκληρη την ημέρα, προσφέροντας άνεση και ενυδάτωση για αποτέλεσμα αναπλήρωσης μακράς διάρκειας.

dior

 

 

 

 cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!