Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 προϊόντα μακιγιάζ που κυκλοφόρησαν τώρα και θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου

Τα δοκιμάσαμε και σου τα προτείνουμε



Η διάθεση για διασκέδαση βρίσκεται ξανά στα ύψη και έτσι, οι αγορές για προϊόντα μακιγιάζ τα οποία θα ανανεώσουν την εμφάνισή σου είναι σχεδόν απαραίτητες αυτό το διάστημα. Τα αγαπημένα beauty brands ξέρουν πολύ καλά πώς να ενθουσιάζουν όλες τις γυναίκες με τις νέες κυκλοφορίες τους και εμείς εντοπίσαμε στα καταστήματα μερικά από τα πιο hot λανσαρίσματα που θα γίνουν και δικά σου must – haves!

SKIN FETISH: DIVINE BLUSH – BLUSH, PAT MC GRATH, SEPHORA

Βελούδινο ρουζ σε μορφή πούδρας με προσαρμόσιμο χρώμα και μοναδικό, ανάλαφρο, μεταξένια απαλό τελείωμα. Αυτό το σατινέ ρουζ σε μορφή πούδρας προσφέρεται για προσαρμόσιμες στρώσεις χρώματος για ομοιόμορφη, αψεγάδιαστη εφαρμογή. Διαθέσιμο σε μια σειρά μοντέρνων, ζωηρών αποχρώσεων που απλώνονται πανεύκολα κολακεύοντας όλους τους τόνους επιδερμίδας.

pat

#BOMBBROWS FULL N’FLUFFY FIBER GEL - BROW GEL, HUDA BEAUTY, SEPHORA

Ελαφρύ τζελ φρυδιών, το οποίο διατίθεται σε 8 γενικές αποχρώσεις, τιθασεύει, χρωματίζει και χαρίζει πυκνότητα στις τρίχες των φρυδιών χάρη στις μικροΐνες για όγκο. Βελτιώνει το φυσικό σχήμα των φρυδιών και μπορείς να δημιουργήσεις με αυτό διαφορετικά look, ανεξάρτητα από το αν τα προτιμάς παχιά ή φυσικά!

huda

STILETTO DEMI-MATTE LIPSTICK, ZARA

Κραγιόν με έντονο χρώμα και απαλή υφή. Με serum -like φόρμουλα η οποία προσφέρει άνεση για όσες ώρες φοράς το προϊόν. Περιέχει Βιταμίνη Ε και έχει ημιμάτ τελείωμα. Διαρκεί πολλές ώρες και φωτίζει τα χείλη.

zara

MAKE UP - COVERAGE FOUNDATION, THE ORDINARY, SEPHORA

Περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα χρωστικών από τα Serum Foundations, αλλά εξακολουθεί  να χαρίζει ένα απαλό φινίρισμα σε αντίθεση με το βαρύ μακιγιάζ που κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο γερασμένη. Η υφή του μοιάζει με αυτή μιας ελαφριάς, μη λιπαρής κρέμας.

ordinarynew

EYESHADOW PALETTE THE JUNGLE NUDES VOLCANIC MINERALS, KORRES

Παλέτα σκιών έξι αποχρώσεων με ματ και μεταλλικό αποτέλεσμα για μοναδικά nude και green nude looks. Η κρεμώδης υφή τους, εμπλουτισμένη με τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία, συνδυάζει σωστή απόδοση χρώματος, εύκολη ανάμιξη και μεταξένιο τελείωμα για τέλεια εφαρμογή.

korres

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός