Skip to main content

ASK THE EDITOR

Αυτή είναι η πιο hot συσκευή για την περιποίηση προσώπου στην αγορά

Αναβαθμίζει τη ρουτίνα ομορφιάς, προφέροντας καθαρισμό και μια ολοκληρωμένη ανάλυση των αναγκών της επιδερμίδας



Ως δημοσιογράφος ομορφιάς αλλά και ως άνθρωπος που λατρεύω την καθαρή, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, γνωρίζω πολύ καλά ότι η φροντίδα της δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζεται να δημιουργήσεις αγαπημένες συνήθειες, να εφαρμόζεις καθημερινά τα απαραίτητα προϊόντα για ενυδάτωση, να χρησιμοποιήσεις επίσης προϊόντα με ισχυρά συστατικά για στοχευμένη δράση στις ατέλειες, αλλά και να περιποιείσαι την επιδερμίδα με ειδικά σχεδιασμένες συσκευές υψηλής τεχνολογίας.

Η καλύτερη όλων που έχω βρει αυτό το διάστημα στην αγορά είναι το LUNA play smart 2 της εταιρίας Foreo, το οποίο αναβαθμίζει τη ρουτίνα ομορφιάς, προφέροντας καθαρισμό και μία ολοκληρωμένη ανάλυση των αναγκών της επιδερμίδας. Πρόκειται για μια μικρή αλλά powerful έξυπνη συσκευή που αποτελεί τον απόλυτο σύμβουλο ομορφιάς από την εμβληματική οικογένεια καθαριστικών massagers LUNA, όπως η premium συσκευή LUNA 3.

Το LUNA play smart 2 αποτελεί μία απλή λύση που περιποιείται και αναλύει τις ανάγκες της επιδερμίδας, όποτε και όπου θελήσεις από το γυμναστήριο μέχρι το γραφείo συνοδεύοντας σε σε κάθε περίσταση. Είναι η μόνη 2-σε-1 συσκευή καθαρισμού στην αγορά, που προσφέρει μία ολοκληρωμένη, έξυπνη ανάλυση των αναγκών της επιδερμίδας. Πιο συγκεκριμένα,  αναλύει την υγεία και τα ποσοστά υγρασίας της επιδερμίδας και διαμορφώνει μία προσωποποιημένη ρουτίνα καθαρισμού που καθαρίζει απαλά και σε βάθος και η οποία εξελίσσεται μαζί με τις ανάγκες της.

wash

Θα το βρεις σε 4 πολύχρωμες versions: Mint For You, Cherry Up, Tickle Me Pink, and Peek-A-Blue.

Είναι το πιο υγιεινό face brush. Στεγνώνει εύκολα και είναι φτιαγμένο από απίστευτα απαλή και ultra-hygienic σιλικόνη η οποία είναι 35 φορές πιο υγιεινή από τα nylon bristles, χωρίς phthalates και BPA. Ακόμα, είναι εξοπλισμένο με έξυπνους αισθητήρες επιχρυσωμένους από χρυσό 24 καρατιών και T-Sonic pulsations που αφαιρούν το 99.5% της βρωμιάς, τον ιδρώτα και τα υπολείμματα του makeup για αισθητά πιο φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα.

luna

Για την μπαταρία της συσκευής, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι διαρκεί έως και 1000 χρήσεις, είναι 100%  αδιάβροχη και ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας και δεν χρειάζεται επιπλέον αξεσουάρ για να λειτουργήσει. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τη συσκευή με το FOREO For You app, είναι συμπαγής και ελαφριά προφέροντας εκπληκτικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα.

Τι περιμένεις λοιπόν για να τη δοκιμάσεις;

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».