Skip to main content

ASK THE EDITOR

10 πολυτελή δώρα ομορφιάς που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου με τον ερχομό του νέου μήνα

Εντοπίσαμε τα must για την περιποίηση και όχι μόνο που θα σε κάνουν να νιώσεις υπέροχα!



Βρισκόμαστε μια ανάσα από τις γιορτές και πιθανότατα έχεις ήδη φτιάξει μια αρκετά μεγάλη λίστα δώρων που πρέπει να αγοράσεις. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να σου θυμίσουμε πως η πολυτέλεια μπορεί να είναι και προσιτή αρκεί να ξέρεις σε ποια brands να αναζητήσεις τα προϊόντα που θα ανανεώσουν την beauty συλλογή σου.

Σήμερα έχουμε καλά νέα! Δημιουργήσαμε μια λίστα με δέκα εκπληκτικά δώρα, με την υπογραφή κορυφαίων εταιριών από το χώρο της ομορφιάς, τα οποία είναι λαμπερά, κομψά χάρη στις συσκευασίες τους ενώ εξακολουθούν να βρίσκονται εντός του προϋπολογισμού σου.

J'ADORE EAU DE PARFUM - GIFT CASE, DIOR

Το υπέροχο λουλουδάτο άρωμα θηλυκότητας του οίκου Dior, το J'adore είναι ένα eau de parfum που ξεδιπλώνει μια ξεχωριστή αύρα, προσεχτικά δημιουργημένη γύρω από τις νότες αποστάγματος ylang-ylang από τις Κομόρες, αποστάγματος Δαμασκηνού τριαντάφυλλου, γιασεμιού Grandiflorum της Grasse και γιασεμιού Sambac. Ένα αισθησιακό και απολαυστικό, αρωματικό μπουκέτο, για ένα άρωμα που έχει αναχθεί σε έμβλημα.  Σε έτοιμη συσκευασία δώρου, διακοσμημένη με μοτίβα του ατελιέ των ονείρων.

diorjadoregift

CERA REPAIR BARRIER CREAM, BIOTHERM

Η νέα ενυδατική κρέμα της Biotherm, με λεπτή υφή και σύνθεση οικολογικά και βιώσιμα σχεδιασμένη. Περιέχει το αποκλειστικό μας συστατικό, το προβιοτικό κλάσμα Life Plankton™ και επανορθωτικά Βιοκηραμίδια, τα οποία αναπληρώνουν τις φυσικές αποθήκες κηραμιδίων της επιδερμίδας. Έτσι, επανορθώνει τον προστατευτικό φραγμό και τον ενδυναμώνει, ώστε να καταπολεμήσει αποτελεσματικά την αφυδάτωση και τις εξωτερικές επιθέσεις, καθυστερώντας και προλαμβάνοντας τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

biothermgift

JUBILANT PINE & PATCHOULI BATH & SHOWER GEL, MOLTON BROWN

Το λαμπερό Bath & Shower Gel, είναι πλούσιο σε αρώματα από νότες φρέσκου πεύκου, πατσουλί και τραγανού μούρου juniper (άρκευθος), και θα αφήσει το σώμα καθαρό και απαλά αρωματισμένο με ένα υπέροχο, εποχιακό άρωμα.

showergift

ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE, SHISEIDO

O #1 ορός της Shiseido εμπλουτίζεται με μια πρωτοποριακή διπλή αντιγηραντική τεχνολογία, ενισχυμένη από 8 βοτανικά εκχυλίσματα, που ενεργοποιεί την εσωτερική αμυντική δύναμη της επιδερμίδας και την επαναφέρει στην ιδανική της κατάσταση. Ενεργοποιεί τις εσωτερικές άμυνες της επιδερμίδας. Διεγείρει τη ζωτική ροή της επιδερμίδας και την οδηγεί στην ιδανική της κατάσταση. Ενυδατώνει και ενδυναμώνει την επιδερμίδα ενάντια στις επιπτώσεις του στρες, της φυσικής γήρανσης και της ρύπανσης. Βελτιστοποιεί την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας.

shiseidogift

BETWEEN TWO TREES – DARK SHADOW 50+10ml+GIFT, FLORAIKU PARIS, HEAVEN ON EARTH

Το χαρακτηριστικό άρωμα της Ανατολής. Περιέχει Γκρειπφρουτ, Mate και Vetiver και συνδυάζεται αρμονικά με τα υπόλοιπα αρώματα Floraiku χαρίζοντάς τους βάθος και ένταση. Το Purse Spray γίνεται το πολύτιμο travel kit χάρη στα 10ml που περιλαμβάνονται επίσης.

florakiugift

MIDNIGHT RECOVERY BOTANICAL CLEANSING OIL, KIEHL’S

Καθαριστικό προσώπου με λεπτόρρευστη σύνθεση που απομακρύνει μέχρι και το πιο επίμονο μακιγιάζ. Χρησιμοποίησέ το δύο φορές τη μέρα για να καθαρίσεις το πρόσωπό σου. Βρέξε το πρόσωπο, πάρε μια μικρή ποσότητα του gel στα χέρια σου και αφροποίησε. Κάνε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα και έπειτα ξέβγαλε με χλιαρό νερό.

kiehlsgiftnew

THE NOURISHING MOISTURE COLLECTION, LA MER

Το ενδυναμωτικό δίδυμο The Nourishing Moisture Collection αποκαθιστά την ξηρότητα και παρέχει καταπραϋντική ενυδάτωση όλη την ημέρα. Η Crème de la Mer θρέφει την επιδερμίδα με τη δύναμη κυτταρικήες ανανέωσης του Miracle Broth™, ενώ το Lip Balm προσφέρει απαλά και λεία χείλη, ανεξαρτήτως εποχής. Συμπεριλαμβάνονται σε ένα κομψό νεσεσέρ έτοιμα για δώρο.

lamergift

MUMBAI NOISE EAU DE PARFUM, BYREDO

Αυτό το άρωμα είναι ένας φόρος τιμής στην αισθητηριακή πληθωρικότητα και τον πολύπλευρο μοντερνισμό της πόλης του Mumbai, όπως αποτυπώνεται στις αναμνήσεις του Ben Gorham από το παρελθόν του. Ένα άρωμα γεμάτο αντιθέσεις: με πλούσια, ζεστά ξύλα και amber που αναμειγνύονται με φως, με αριστοκρατική αρτεμισία που στέκεται δίπλα σε δέρμα, πικρό καφέ που αναδεύεται με γλυκά tonka beans.

byredogift

ALMOND MILK CONCENTRATE, L’OCCITANE

Υπέροχη κρέμα σώματος που καταπολεμά τη χαλάρωση της επιδερμίδας, προσφέροντας συνεχή ενυδάτωση που διαρκεί για 48 ώρες. Ο συνδυασμός από γάλα και έλαιο αμυγδάλου προσδίδει τροφή και άνεση ενώ το νέο σύμπλεγμα από πανίσχυρα εκχυλίσματα καρυδιού και συσφιγκτικού αμυγδάλου βοηθά στην προστασία της ελαστικότητας της επιδερμίδας διεγείροντας την ανανέωση των κυττάρων.

loccitanegift

ENGLISH PEAR & FREESIA COLOGNE - FLUTED BOTTLE EDITION, JO MALONE LONDON

Ένα άρωμα που αντλεί την έμπνευσή του από ολάνθιστους κήπους, πλημμυρισμένους από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Ενσαρκώνει τη φρεσκάδα των φρεσκοκομμένων, ώριμων αχλαδιών, τυλιγμένων σε ένα μπουκέτο από φωτεινές λευκές φρέζιες, όπου τα αψεγάδιαστα άνθη τους εκπέμπουν αγνότητα και έναν ήπιο τόνο δροσιάς. Το άρωμα κλείνει με πλούσιες νότες από κεχριμπάρι, πατσουλί και ξύλο που το τυλίγουν σε μια απροσδόκητη ζεστασιά.

malone

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.