Skip to main content

ASK THE EDITOR

3 κομψά και άκρως θηλυκά χτενίσματα που ξεχωρίσαμε από την Mercedes-Benz Fashion Week Russia

Μπορείς να τα επιλέξεις για απλές καθημερινές εμφανίσεις, αλλά και επίσημες ή βραδινές εξόδους



Οι Εβδομάδες Μόδας αποτελούν πάντοτε πηγή έμπνευσης για όλες και όλους τους fashion & beauty lovers ανά τον κόσμο. Στο allyou το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό και για αυτό παρακολουθήσαμε για άλλη μια φορά τη διεξαγωγή της Mercedes-Benz Fashion Week Russia, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Μόσχας.

Μέσα από τις επιδείξεις 70+ σχεδιαστών που συμμετείχαν στο μεγάλο event μόδας, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε για τις τάσεις που θα επικρατήσουν, είδαμε τι πρέπει να εντάξουμε οπωσδήποτε στην γκαρνταρόμπα μας, ενώ μαγευτήκαμε από τα beauty looks που δημιούργησαν οι άνθρωποι πίσω από τα shows.

Σε αυτά φυσικά περιλαμβάνονται και τα χτενίσματα, τα οποία κινήθηκαν σε κομψές, σέξι και safe γραμμές, ώστε να μπορούν να γίνουν η επιλογή κάθε γυναίκας που φροντίζει να έχει μια περιποιημένη εικόνα.

Ας δούμε τρία από αυτά που μας άρεσαν περισσότερο!

Wet look

Συνηθίζεται περισσότερο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, ωστόσο το εφέ του βρεγμένου στα μαλλιά, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όλο το χρόνο και αυτό αποδείχθηκε και μέσα από την Mercedes-Benz Fashion Week Russia, την οποία παρακολουθήσαμε πριν από λίγες ημέρες σε απευθείας μετάδοση στο allyou. Είναι ένα χτένισμα το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί σε δύο διαφορετικές εκδοχές: τόσο σε νωπά, όσο και σε στεγνά μαλλιά. Κολακεύει όλα τα πρόσωπα και το σημαντικότερο, αναδεικνύει το μακιγιάζ, είτε αυτό είναι φυσικό και κινείται σε γήινες αποχρώσεις είτε είναι πιο τολμηρό και έντονο.

Η κλασικότερη εκδοχή αυτού του look θέλει τα μαλλιά τραβηγμένα όλα προς τα πίσω, όμως μπορείς να παίξεις με διαφορετικά στιλ και για παράδειγμα να κάνεις μια βαθιά χωρίστρα στο πλάι, κάνοντάς το ακόμα πιο εντυπωσιακό.

wetlookmerc

Low bun

Μια ακόμη έμπνευση για το επόμενο σου χτένισμα. Το low bun είτε πιο αυστηρό είτε επιμελώς ατημέλητο, είναι βολικό, κρατάει τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο και την πλάτη και σε σώζει εκείνες τις μέρες που δεν έχεις προλάβει να λουστείς. Είναι δίχως αμφιβολία συνώνυμο της κομψότητας και της θηλυκότητας, αποτελεί αγαπημένη επιλογή για τις νύφες που θέλουν κάτι απλό, χαλαρό και ταυτόχρονα εξαιρετικά στιλάτο και ρομαντικό, αλλά και για όποιες γυναίκες αναζητούν κάτι τέτοιο για τις καθημερινές τους εξόδους. Το ότι είναι πάντα hot φάνηκε και από την προτίμηση που έδειξαν σε αυτό και κάποιοι σχεδιαστές κατά τη διάρκεια της Mercedes-Benz Fashion Week Russia. Το χτένισμα αυτό ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, ακόμα και στις σγουρομάλλες και κάνει τα μαλλιά να δείχνουν περιποιημένα. Extra tip: Μπορείς πάντοτε να προσθέσεις αξεσουάρ για να κάνεις το αποτέλεσμα ακόμα πιο ενδιαφέρον.

bunmercedes

Relaxed waves

Το σύνθημα αυτού του beauty look θα μπορούσε να είναι “Wavy Hair, Don’t Care!”. Τα χαλαρά waves δηλαδή οι κυματισμοί στα μαλλιά, αναμφισβήτητα παραμένουν No1 τάση στο κομμάτι του hairstyling. Είναι ένα go-to look που μπορεί να σταθεί παντού και να συμπληρώσει κομψά κάθε εμφάνιση. Δίνει έξτρα πόντους θηλυκότητας, κολακεύει κάθε μήκος μαλλιών και μπορεί να δημιουργηθεί ποικιλοτρόπως: με ή χωρίς εργαλεία styling. Η χαλαρότητα και η φυσικότητα αυτού του look ξεχωρίζουν πάντοτε για αυτό και το αγαπάμε!

wavesmerc

 

 

 

Photo credits: Mercedes-Benz Fashion Week Russia

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ