Skip to main content

ASK THE EDITOR

Ανανέωσε την ατμόσφαιρα στο χώρο σου με τα ωραιότερα αρωματικά κεριά, spray & diffusers

Ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και τις μεθυστικές νότες τους



Κάθε χρόνο, τέτοια περίοδο, το σπίτι είναι ο χώρος που φροντίζουμε ίσως περισσότερο από ποτέ. Στολίζουμε το δέντρο, βάζουμε παντού λαμπάκια, ανανεώνουμε ριχτάρια και μαξιλάρια και τον κάνουμε πιο «ζεστό», φιλόξενο και «γλυκό», ώστε να ταιριάζει άψογα στη μαγεία των γιορτών. Για να ολοκληρωθεί βέβαια αυτή η ατμόσφαιρα υπάρχει μια λεπτομέρεια που δεν πρέπει να παραβλέψεις: οι μεθυστικές νότες που θα σε συντροφεύουν κάθε στιγμή!

Για αυτό και εμείς, βρήκαμε τα πιο luxurious αρωματικά κεριά, spray & diffusers της αγοράς, τα οποία αποτελούν και βασικό κομμάτι της σύγχρονης κομψής διακόσμησης ενός χώρου, αφού χάρη στο design τους στολίζουν μοναδικά το coffee table και τα ράφια του σπιτιού.

URANIA SKIN MOISTURIZING CANDLE, LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS

100% φυσικό κερί το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε μορφή μασάζ, για αποτοξίνωση, βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και χαλάρωση. Περιέχει ένα μαγευτικό συνδυασμό αρωμάτων από πεύκο, λιβάνι, πατσουλί και τριαντάφυλλο.

secretshome

BIBLIOTHEQUE ROOM SPRAY, BYREDO

Μέσα στο Bibliotheque Room Spray 250ml κρύβεται μια ονειρική βιβλιοθήκη. Τα ατέλειωτα ράφια της από πολυκαιρισμένο ξύλο στεγάζουν ποιητικές συλλογές και μυθιστορήματα γραμμένα από λογοτεχνικές ιδιοφυίες . Ένα μπουκέτο από παιώνιες και βιολέτες στολισμένο πάνω στο τραπέζι ανάγνωσης γεμίζει την ξυλώδη ατμόσφαιρα με την ευωδιά του. Μπορείς να τη βελούδινη ποιότητα του χαρτιού να ενσωματώνεται σε μια πινελιά ροδάκινου, δαμάσκηνου και βανίλιας. Και το πανταχού παρόν πατσουλί στηρίζει τη σύνθεση σαν ραχοκοκαλιά.

byredohome

BACCARAT ROUGE 540 CANDLE, MAISON FRANCIS KURKDJIAN

Απελευθερώνει μια ιδιαίτερη και εξαιρετική οσφρητική υπογραφή με φλοράλ στοιχεία, κεχριμπάρι και μια ξυλώδη αύρα. Το άρωμα Baccarat Rouge 540 δημιουργήθηκε από τη συνάντηση του οίκου Maison Francis Kurkdjian με τον χώρο δημιουργίας των κρυστάλλων Baccarat, House of Baccarat, εκεί όπου συναντώνται η χειροτεχνία με τη μαγεία της φύσης.

maisonhome

SOUFFLE DE LIBERTE REVITALIZING HOME PERFUME, L’OCCITANE

Το Souffle De Liberte Revitalizing Home Perfume 100ml έχει αρώματα που αιχμαλωτίζουν τα καλύτερα συστατικά της Προβηγκίας, διατηρώντας το σπίτι υπέροχα αρωματισμένο με τα ζεστά, καταπραϋντικά αρώματα της Νότιας Γαλλίας. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει Νότες Κορυφής από Πορτοκάλι, Litsea Cubeba, Τζίντζερ, Νότες Καρδιάς από Δεντρολίβανο, Φύλλα Μέντας και Βασιλικό, ενώ στις Νότες Βάσης ενυπάρχει το Πεύκο, η Βαλσαμική Ελάτη και ο Ευκάλυπτος. 

loccihome

ΔΙΑΧΥΤΗΡΑΣ ΣΕ ΣΤΙΚ SALTED CARAMEL 120 ML, ZARA HOME

Ένα γλυκύτατο άρωμα καραμέλας με νότες από βανίλια και βούτυρο καρυδιού, που έρχεται σε αντίθεση με μια αλμυρή πινελιά.

zarasalted

PINE & EUCALYPTUS HOME CANDLE, JO MALONE LONDON

Ένας αρωματικός συνδυασμός από πεύκο και αναζωογονητικό ευκάλυπτο. Ένα αρωματικό κερί σε limited εορταστική συσκευασία, με χρόνο καύσης έως και 45 ώρες.

johome

ΦΥΣΙΚΟ ΚΕΡΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΚΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, APIVITA

Ενα 100% φυσικό κερί, από κερί μέλισσας, κερί σόγιας και κερί ελαιοκράμβης, χωρίς πετρελαιοπαράγωγα και παραφίνη. Με αιθέρια έλαια Γαρύφαλλου, Πορτοκαλιού, Κανέλας, Κέδρου και Τριαντάφυλλου, τονώνει τις αισθήσεις και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα.

apivitacandlehome

ROSES HOME FRAGRANCE DIFFUSER (REED), DIPTYQUE

Διακοσμητικό και αρωματικό, με διαχρονικό design, αυτό το νέο αντικείμενο συμπληρώνει τη συλλογή των home fragrance diffusers του brand. Διαχέει τις φρέσκες, λουλουδένιες νότες των ανθισμένων τριανταφυλλιών (του αρώματος Roses). Σχεδιασμένο να αντέχει στο χρόνο και να αρωματίζει μεγάλους χώρους, το diffuser έχει δυνατότητα επαναγέμισης με ένα από τα τρία εμβληματικά αρώματα του οίκου: Baies,  Roses και Tubéreuse.

diptihome

COUNTRY HOME, EDITIONS DE PARFUMS FREDERIC MALLE

Ένα παραδοσιακό τζάκι δεσπόζει στο σαλόνι ενός Σκωτσέζικου εξοχικού σπιτιού με φλόγες να τρεμοπαίζουν. Τα παλαιωμένα έπιπλα διαποτίζονται ευχάριστα από το άρωμα του. Νότες από δέρμα και ξύλο αναμειγνύονται σε μία σύνθεση από πευκοβελόνες, λάδι κέδρου, styrax και βαλσαμική ελάτη.

fredehome

ΚΕΡΙ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ LETTERS TO SANTA, YANKEE CANDLE

Αρωματικό κερί με φυσικά αιθέρια έλαια και φυτίλι από 100% φυσικές ίνες,. Κλασικά χριστουγεννιάτικα αρώματα με νότες από κεχριμπάρι, σανταλόξυλο και μόσχου ζάχαρης. Βολικό και εύκολο στη χρήση, το μεσαίο μέγεθος διαρκεί από 65 έως 75 ώρες χαρίζοντας αληθινό άρωμα απόλαυσης.

yankeehome

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα