Skip to main content

ASK THE EDITOR

Αυτό είναι το κούρεμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των γυναικών το 2022

Το '90s bixie cut επιστρέφει δυναμικά τη νέα χρονιά



Ο ερχομός της νέας χρονιάς φέρνει πάντοτε μαζί του έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας. Για εμάς τις γυναίκες αυτό συνήθως σημαίνει και μια ανανέωση στην εμφάνισή μας, η οποία θα μας κάνει να υποδεχθούμε το νέο έτος με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ευτυχώς για εμάς, οι τάσεις στην ομορφιά ακολουθούν αυτές τις ανάγκες και έτσι μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις.

Εστιάζοντας στα μαλλιά, το κούρεμα που πρόκειται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των γυναικών το 2022 και έχει αρχίσει ήδη να αγαπιέται από διάσημα πρόσωπα αλλά και influencers έρχεται από τα '90s και δεν είναι άλλο από το bixie cut. Πρόκειται για το κούρεμα που κάποτε είχαν «υιοθετήσει» σταρς όπως οι Winona Ryder, Meg Ryan, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz, Halle Berry, Drew Barrymore και άλλες και φυσικά ενέπνευσαν χιλιάδες γυναίκες οι οποίες ήθελαν να το αντιγράψουν.

megrybixie

Το bixie cut ονομάζεται έτσι καθώς είναι ένας συνδυασμός του pixie και του shaggy bob κουρέματος, με ένα μιξ από layers, ώστε το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό και δυναμικό και τα μαλλιά να έχουν κίνηση και όγκο.

Είναι πιο μακρύ από αγορίστικη κουπ και πιο κοντό από ένα κοντό καρέ. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες ήθελαν πάντοτε να αλλάξουν το look τους αποκτώντας μια πιο αγορίστικη κουπ, αλλά δεν τολμούσαν να κόψουν τα μαλλιά τους μονομιάς. Αυτό το κούρεμα έχει το πλεονέκτημα πως είναι ένα carefree look, δηλαδή δεν απαιτεί ιδιαίτερο styling και προσδίδει έναν πολύ cool χαρακτήρα στην εμφάνιση, χωρίς αυτή να χάνει το flirty και θηλυκό ύφος της. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους και τις υφές μαλλιών (σγουρά, ίσια, σπαστά), ώστε μπορεί να το υποστηρίξει κάθε γυναίκα. 

Μια από τις σταρς που το έχουν ήδη τολμήσει είναι η ηθοποιός Florence Pugh, αλλά και η ηθοποιός Anne Hathaway.

bixieccut

photo credits Instagram @florencepugh

 

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης