Skip to main content

ASK THE EDITOR

Giorgio Armani F/W 2022/2023: Το μυστικό πίσω από τη λαμπερή επιδερμίδα των μοντέλων στο σόου του οίκου

Το μάθαμε μέσα από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου



Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Κατά τη διάρκεια της, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και τις τάσεις της που μας έρχονται από αυτόν τον τόσο εντυπωσιακό και υπέροχο κόσμο. Ανάμεσα στους οίκους που παρουσίασαν τις συλλογές τους ήταν φυσικά και ο ιταλικός οίκος Giorgio Armani, ο οποίος επέλεξε να διοργανώσει ένα λαμπερό σόου χωρίς μουσική επένδυση, ως ένδειξη συμπαράστασης στην Ουκρανία και στους ανθρώπους αυτής της χώρας που περνούν δραματικές στιγμές.

Ο ιταλικός οίκος μας σύστησε την F/W 2022/2023 συλλογή του με τίτλο «Σημάδια Φωτός», ένας τίτλος που πραγματικά αυτή την περίοδο τονίζει και υπενθυμίζει σε όλους πως υπάρχει ελπίδα.

Στη συλλογή είδαμε αφαιρετικά prints, λαμπερές λεπτομέρειες, γραμμικότητα στις σχεδιαστικές γραμμές, κοινά χαρακτηριστικά της art deco αισθητικής. Οι μακριές φούστες,οι ρευστές και επιμήκεις σιλουέτες που χορεύουν σε κάθε βήμα, οι βελούδινες τσάντες, οι μυτερές γόβες και οι μπότες μέχρι το γόνατο, αλλά και τα μικρά διακοσμητικά στοιχεία επάνω στις δημιουργίες μας έκαναν να φανταστούμε από τώρα αλλά και να ποθούμε την λιτή, κομψή και μοντέρνα γκαρνταρόμπα της σεζόν F/W 2022/2023.

armanilooksfashion

Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην σταθούμε στο λαμπερό και μίνιμαλ ταυτόχρονα μακιγιάζ του Giorgio Armani, μια πρόταση που θα βλέπουμε παντού τη σεζόν F/W 2022/2023, ίσως και νωρίτερα. Το beauty look υπογράφει η Linda Cantello, international make-up artist του Giorgio Armani, η οποία δήλωσε:

«Εμπνευσμένο από τον μινιμαλισμό του μακιγιάζ της Γκρέτα Γκάρμπο. Μια απλή, μοντέρνα εμφάνιση που συμπληρώνει η ερμηνεία του Art Deco από τον κύριο Armani».

Πώς όμως κατάφερε να δημιουργήσει αυτή την υπέροχη επιδερμίδα στο πρόσωπο των μοντέλων; Το μυστικό της κρύβεται αρχικά στην σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας. Η ίδια συμβουλεύει το μασάζ με την ενυδατική κρέμα ARMANI PRIMA GLOW-ON, το οποίο και θα διασφαλίσει την καλή απορρόφησή της.

armanimakeupeikositria

Στη συνέχεια, η make-up artist προτείνει να καλύψεις τυχόν ατέλειες χρησιμοποιώντας το CONCEALER POWER FABRIC και έπειτα, να εφαρμόσεις το NEO NUDE FOUNDATION στην κατάλληλη απόχρωση για να ταιριάζει με τον τόνο της επιδερμίδας σου.

armanifound

Τέλος, για ακόμα περισσότερη λάμψη, εκείνη χρησιμοποιεί το NEO NUDE FOUNDATION στην απόχρωση #0 ως highlighter στους κροτάφους και τα ζυγωματικά!

armanihigh

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.