Skip to main content

ASK THE EDITOR

Πώς θα «εκπαιδεύσεις» τα φρύδια σου ώστε να έχουν ένα ακριβές φυσικό σχήμα

Βρήκαμε την τεχνική η οποία προσφέρει το αποτέλεσμα που ταιριάζει στο πρόσωπό σου



Τα καλοσχηματισμένα, φυσικά φρύδια «ανοίγουν» το βλέμμα, κάνουν τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα, απογειώνουν το μακιγιάζ και αναδεικνύουν όλη την ομορφιά του προσώπου. Με βάση τα παραπάνω, τους αξίζει μια τακτική φροντίδα και περιποίηση, η οποία όμως πρέπει να συμβαδίζει με τις ανάγκες σου, αλλά και τα χαρακτηριστικά σου.

Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε λοιπόν την Νο1 τεχνική η οποία προσφέρει ακριβές και φυσικό σχήμα φρυδιών, το οποίο μπορείς να συντηρήσεις έως και δύο μήνες. Η τεχνική αυτή δεν είναι άλλη από το eyebrow waxing το οποίο υπογράφει η Browexpert, Χαρά Κόλλια.

Τι είναι αυτή η ιδιαίτερη τεχνική; Πρόκειται για τον σχηματισμό των φρυδιών με κερί. Χρησιμοποιώντας μία από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στην παραγωγή κεριού για αποτρίχωση και επιλέγοντας το καλύτερο για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, αφαιρούνται τα περιττά τριχάκια και δίνεται σχήμα στα φρύδια, σύμφωνα με την κατανομή των χαρακτηριστικών του κάθε προσώπου.

Το σχήμα που προκύπτει μετά την εφαρμογή της τεχνικής eyebrow waxing, μπορεί να διατηρηθεί έως και δύο μήνες, αρκεί να μπορείς να αφαιρείς κατά διαστήματα με τσιμπιδάκι τις περιττές τριχούλες που εμφανίζονται κάτω από το τόξο του φρυδιού, δηλαδή κάτω από το σχήμα που έχει δοθεί.

Το ακόμα καλύτερο με αυτήν την τεχνική είναι πως τα φρύδια «εκπαιδεύονται» και με τον καιρό αποκτούν ένα πιο όμορφο και πιο φυσικό σχήμα.

https://www.instagram.com/p/CNnsL4elNwM/

 

Για να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα σε μια συνεδρία eyebrow waxing, καλό θα ήταν πριν πας στο ραντεβού, να τα έχεις αφήσει ένα μήνα, ώστε οι τρίχες να έχουν κάνει τον κύκλο τους και να έχουν αναπτυχθεί και η browexpert να δώσει το σχήμα που σου ταιριάζει.

Το eyebrow waxing δεν έχει ούτε όριο ηλικίας ούτε φύλου, αφού ξεκινάει από 11 χρόνων και εφαρμόζεται σε κορίτσια – αγόρια, δουλεύοντας το κάθε σχήμα φρυδιού διαφορετικά σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου.

Τα φρύδια δεν λεπταίνουν, δεν κονταίνουν, η τεχνική απλά διορθώνει τις ασυμμετρίες του φυσικού σχήματος και είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να δοκιμάσεις!

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός