Skip to main content

ASK THE EDITOR

Τα καλύτερα σαμπουάν κατά του φριζαρίσματος

 Ιδανικά για το καλοκαίρι που τα μαλλιά έχουν την τάση να είναι ατίθασα



Μπορεί να πιστεύεις ότι φροντίζεις αρκετά τα μαλλιά σου, όμως συχνά αυτά έχουν την τάση να γίνονται ατίθασα και να φριζάρουν, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείσαι και να απογοητεύεσαι. Οι παράγοντες που μπορεί να το προκαλούν αυτό, αρκετοί. Τη λύση έρχονται να δώσουν όμως τα σαμπουάν κατά του φριζαρίσματος από τις αγαπημένες εταιρείες περιποίησης μαλλιών οι οποίες έχουν εντάξει στις συλλογές τους τις πιο αποτελεσματικές συνθέσεις.

RICH & REPAIR SHAMPOO, WEDO PROFESSIONAL

Αυτό το σαμπουάν, με την πλούσια σύνθεση, έχει δημιουργηθεί για να φροντίζει στο μέγιστο την τρίχα, καθώς και να προστατεύει και να θωρακίζει τα μαλλιά από το σπάσιμο. Αφήνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα, χωρίς να φριζάρουν.

wedoshampoorepair

DISCIPLINE BAIN FLUIDEALISTE SULFATES FREE ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΧΩΡΙΣ ΘΕΙΪΚΑ ΑΛΑΤΑ ΓΙΑ ΑΤΙΘΑΣΑ ΜΑΛΛΙΑ, KERASTASE

Χωρίς θειϊκά άλατα. Προσφέρει απαλότητα και καταπολεμά το φριζάρισμα στα ατίθασα μαλλιά. Τα μαλλιά μένουν ευκολοχτένιστα με μια ανάλαφρη αίσθηση. Κατάλληλο για μαλλιά που έχουν ταλαιπωρηθεί από βαφές ή χημικές διεργασίες.

kerastasediscipline

SMOOTH INFUSION™ ANTI-FRIZZ SHAMPOO, AVEDA

Αυτό το vegan, φυτικά ενισχυμένο σαμπουάν λείανσης, καθαρίζει απαλά, θρέφει και μαλακώνει την τρίχα, βελτιώνοντας την κίνηση των μαλλιών ενώ δαμάζει τις φύτρες που πετάνε. To σαμπουάν δημιουργεί πολυτελή αφρό αξιοποιώντας την καινοτόμο, διπλής δράσης τεχνολογία που απομακρύνει την υγρασία και λειαίνει την επιφάνεια κάθε τρίχας.

avedaantifrizz

REPAIRING SHAMPOO WITH PAPYRUS REED, MOLTON BROWN

Ένα ενυδατικό σαμπουάν με σύνθεση που περιέχει αμινοξέα και πάπυρο για να προσφέρει θρέψη και να συμβάλλει στην αποκατάσταση των φθορών της τρίχας. Αρωματισμένο με μαύρο πιπέρι και κεχριμπάρι, αφήνει ένα υπέροχο πικάντικο άρωμα.

moltonpapyrous

FRIZZ DISMISS ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ, REDKEN

Προσφέρει απαλό καθαρισμό στα ατίθασα μαλλιά. Εμπλουτισμένο με 1% Σύμπλεγμα Λείανσης με Έλαιο Babassu, καταπολεμά το φριζάρισμα, δίνει πλούσια απαλότητα και ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών. Κατάλληλο και για βαμμένα μαλλιά.

frizzdismiss

SMOOTHING SHAMPOO, MOROCCANOIL

Σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα, φωσφορικά και paraben, ιδανικό για φριζαρισμένα και ατίθασα μαλλιά. αποκαθιστά τα αμινοξέα της τρίχας και ενισχύει τη φυσική δομή της κερατίνης. Το λάδι και το βούτυρο Argan που περιέχει, λειαίνουν τα μαλλιά, διευκολύνοντας τη διαχείρισή τους. Ασφαλές για το χρώμα της βαφής.

moroccansmoothing

HAIRDRESSER'S INVISIBLE OIL SHAMPOO, BUMBLE AND BUMBLE

Το απαλό σαν πέπλο, μείγμα 6 ελαίων, εξαφανίζεται στα μαλλιά για να τα λειάνει, να δαμάσει το φριζάρισμα και να τα προστατέψει από τη θερμότητα του styling και τις ακτίνες του ήλιου (φίλτρα UV).

bubmleshapmoofriezz

ANTI – FRIZZ ΣΑΜΠΟΥΑΝ, FRESH LINE

Απαλό σαμπουάν keratin safe & sulfate free, που ελέγχει το φριζάρισμα και προσφέρει βέλτιστη ενυδάτωση χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά! Με λάδι Αβησσυνίας και φυσικό σκουαλένιο. Τα μαλλιά φαίνονται και είναι πιο υγιή, ευκολοχτένιστα και υπέροχα αρωματισμένα με άρωμα από άνθη βιολέτας και απαλές κρεμώδης νότες.

freshline-shampoo

SMOOTHEN SHAMPOO, SYSTEM PROFESSIONAL

Πολυτελής ήπιος καθαρισμός και άμεσος έλεγχος για αίσθηση απαλότητας και ελαστικότητας στα μαλλιά. Χαρίζει αμέσως μεταξένια αίσθηση απαλότητας ακόμη και στα ατίθασα μαλλιά.  Η σειρά Smoothen θρέφει ενεργά τα μαλλιά, εξισορροπεί το υδρολιπιδικό τους προφίλ και τα προστατεύει από την περαιτέρω αφυδάτωση.

systemprog

SHUSU SLEEK ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, SHU UEMURA

Ιδανικό για τον καθαρισμό των σγουρών και ατίθασων μαλλιών. Εμπλουτισμένο με μαύρο κύμινο, μια ουσία που έχει εκτιμηθεί πολύ για χιλιετίες, προσφέρει εντατική αναδόμηση στα μαλλιά. Τα μαλλιά παραμένουν απαλά, λαμπερά και με ελαστικότητα.

shushusleek

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά