Έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα; Αυτό είναι το μυστικό για μειώσεις τους ερεθισμούς και να διατηρήσεις την υγιή και νεανική της όψη

Εκτεταμένες έρευνες έχουν δείξει ότι η ευαισθησία της επιδερμίδας συνδέεται με την πρόωρη γήρανσή της

Allyou Team

Μέχρι στιγμής, ήταν γνωστό ότι η ευαισθησία της επιδερμίδας αποτελούνταν από δύο στάδια. Στο πρώτο, η επιδερμίδα ενεργοποιεί συναγερμούς λόγω της παρατεταμένης έκθεσης σε εξωτερικούς παράγοντες. Στο δεύτερο στάδιο, εμφανίζονται τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια βλάβης, που εντείνουν την ευαισθησία και οδηγούν σε διάσπαση του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Την απάντηση σε αυτό το πρόβλημα της επιδερμίδας έρχεται να δώσει το Intral Inner Youth Rescue Serum, μια νέα βελτιωμένη σύνθεση από την Darphin, που συνδυάζει ενισχυμένα βοτανικά συστατικά με την προηγμένη τεχνολογία, ώστε να εξασφαλίσει γρήγορα και ορατά αποτελέσματα.

Προλαμβάνοντας και διορθώνοντας την ορατή και αόρατη ευαισθησία σε όλα τα στάδια, το προϊόν αυτό δρα προκειμένου να μειώσει τους ερεθισμούς, συμπεριλαμβανομένης της ερυθρότητας και συμβάλλει στη διατήρηση της υγιούς όψης, της ανθεκτικότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

intralinneryouthserum

Πού οφείλει την αποτελεσματικότητά του; Η σύνθεση του είναι εμπλουτισμένη με έναν ισχυρό συνδυασμό βοτανικών συστατικών όπως Παιώνια, Κράταιγο, Χαμομήλι, Πανθενόλη, Πολυσακχαρίτες και το νέο συστατικό Pink Rock Rose, που στοχεύει στη μείωση της ευαισθησίας κατά 97%, ενώ ο συνδυασμός Ρεσβερατρόλης και Σαλικυλικού Οξέος, ξεκλειδώνει νέα οφέλη για την επιδερμίδα.

Η εκλεπτυσμένη υφή και το φυσικό άρωμα βοτάνων χαρίζουν μια υψηλή εμπειρία αισθήσεων, η οποία πέρα από την ευχάριστη αίσθηση κατά την εφαρμογή της, προσφέρει και εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η χρήση αυτού του ορού επόμενης γενιάς, είναι το πρώτο βήμα μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου και θα εξισορροπήσει και θα βελτιστοποιήσει την επιδερμίδα  σου, ενώ παράλληλα θα την προετοιμάσει για τα προϊόντα περιποίησης που ακολουθούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares