Skip to main content

ASK THE EDITOR

Το ξεθωριασμένο κραγιόν είναι η σέξι τάση στο μακιγιάζ

Δες το βίντεο για να δημιουργήσεις το μακιγιάζ χειλιών για το οποίο μιλούν όλες οι beauty gurus



Μακιγιάζ χειλιών. Ένα κεφάλαιο στον κόσμο του beauty το οποίο λατρεύουμε. Αυτό το σημείο στο πρόσωπο κάθε γυναίκας μπορεί να κάνει την εικόνα της ακαταμάχητα σέξι και θελκτική, χωρίς πολλά πολλά. Ένα lip balm, ένα lip tint ή ένα κραγιόν στο χρώμα που επιθυμείς μπορεί να κάνει τη διαφορά και να στρέψει όλα τα βλέμματα των αντρών επάνω σου.

Οι τάσεις στο μακιγιάζ των χειλιών αλλάζουν, όπως ακριβώς συμβαίνει γενικότερα στην ομορφιά. Έχουμε δει να κυριαρχούν σκούρα χείλη όπως το burgundy trend, μας έχουν απασχολήσει τα διάφανα, σχεδόν φυσικά αλλά juicy χείλη που ντύνονται με ένα gloss και τώρα, αυτή τη σεζόν, πρωταγωνιστεί το trend του ξεθωριασμένου κραγιόν.

Τι ακριβώς είναι όμως αυτό το trend και πώς μπορείς να το δημιουργήσεις και εσύ στα χείλη σου; Αυτό το μακιγιάζ θέλει το κραγιόν να είναι ελαφρώς ξεθωριασμένο και σβησμένο αρκετά, κάνοντας ένα πολύ καλό blending, ενώ δεν απαιτεί την εφαρμογή μολυβιού στο περίγραμμα των χειλιών ούτε τον τονισμό του. Το look είναι πιο χαλαρό και ταυτόχρονα σέξι, σαν να έχεις μόλις δώσει ένα παθιασμένο φιλί.

https://www.instagram.com/p/CZHdu4hAFQW/?utm_source=ig_embed&ig_rid=bf7c5ac6-7ede-42b6-8cf0-b9e12e076b06

 

Η παραπάνω τάση στο μακιγιάζ των χειλιών δεν καταργεί φυσικά τα καλοσχηματισμένα χείλη και την εφαρμογή του μολυβιού γενικότερα, απλά αποτελεί μια νέα και πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που αγαπούν τόσο οι beauty gurus όσο και οι celebrities και οι influencers σε όλο τον κόσμο.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις και εσύ το trend του ξεθωριασμένου κραγιόν τότε δεν έχεις παρά να δεις το βίντεο tutorial που έχει δημιουργήσει στο Instagram η makeup artist Ehlie Luna.

 

https://www.instagram.com/reel/Ccga9wsPDX-/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1066bc74-be5e-4125-b6b7-c6797d3d106d   

 

 

 

 

 

cover photo credits @walker_ash

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.