Skip to main content

ASK THE EDITOR

Ετοιμάζεσαι για ταξίδι; Αυτό το άρωμα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Μπορείς να το πάρεις μαζί σου γιατί κυκλοφορεί σε travel size συσκευασία



Το άρωμα που φοράς είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση. Κάθε σταγόνα που «αγγίζει» απαλά το δέρμα σου και γίνεται ένα με αυτό, κάνει την παρουσία σου να ξεχωρίζει και να μένει αξέχαστη. Εκφράζει τη μοναδικότητά σου, ενώ μπορεί να δηλώσει πολλά για τη διάθεση αλλά και την προσωπικότητά σου. Μπορεί ένα άρωμα να κερδίσει την καρδιά εκείνης της γυναίκας που αγαπά να ταξιδεύει και να ανακαλύπτει συνεχώς τον κόσμο; Η απάντηση είναι «ναι».

Ο Francis Kurkdjian αντλούσε πάντοτε έμπνευση από διαφορετικές πόλεις και από την ενέργεια που είναι κοινή μεταξύ τους. Μερικά από τα αρώματά του, όπως το Amyris, συνδέονται στενά με την πόλη σαν ένας καθρέφτης κοινωνίας. Τον περασμένο Σεπτέμβριο είδαμε να κυκλοφορεί το 724, ένα νέο eau de parfum εμπνευσμένο από όλες τις μητροπόλεις που τον υποδέχτηκαν σε διαφορετικές στιγμές της ζωής του και κυρίως από τη Νέα Υόρκη.

Στις νότες κορυφής αποκαλύπτεται ένα φρέσκο αστικό ακόρντο. Είναι η αίσθηση της καθαριότητας, η δυναμική φρεσκάδα που σχηματίζεται από το περγαμόντο Ιταλίας. Στην καρδιά της σύνθεσης το absolute γιασεμιού Αιγύπτου, το μοσχομπίζελο και ο φιλάδελφος που αποτελούν έναν ύμνο στα λευκά λουλούδια. Στις νότες βάσης, μια αίσθηση άνετου βαμβακερού που δημιουργείται από το σανδαλόξυλο και το λευκό musk.

Αυτή η μοναδική σύνθεση αποτελεί την ωραιότερη επιλογή για κάθε γυναίκα που ταξιδεύει ανά τον κόσμο και βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση. Εκτός από τις νότες του που συνδέονται με το στοιχείο του ταξιδιού, πλέον ένας ακόμα λόγος για να το επιλέξεις είναι το γεγονός ότι θα το βρεις σε travel set που περιλαμβάνει πέντε refill των 11ml. Είναι ο ιδανικός σύμμαχός σου για να φοράς το άρωμά σου μέρα και νύχτα, από μια βόλτα στα μουσεία το πρωί ή ένα επαγγελματικό ραντεβού μέχρι το δείπνο που θα απολαύσεις σε μια ξένη πόλη.

globetrotterfrancis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ