Skip to main content

ASK THE EDITOR

8 άκρως αισθησιακά αρώματα για την άνοιξη

Θα τα αγαπήσεις από την πρώτη νότα!



Ωρα για αλλαγή! Ώρα να φορέσεις ένα άρωμα που θα «αναστατώσει» τη διάθεσή σου και θα δώσει έξτρα ενδιαφέρον σε κάθε σου βήμα. Η άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για να το κάνεις αυτό, μιας και ο καιρός γίνεται όλο και πιο ζεστός και το μπουντουάρ σου χρειάζεται μια ανανέωση.

Εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς και σε στέλνουμε για shopping therapy αλλά και ψώνια. Παρακάτω θα βρεις οκτώ αρώματα που ξεχωρίσαμε και σίγουρα θα τα αγαπήσεις από την πρώτη τους νότα.

J’adore Parfum D'Eau, Dior

Ενα συμπύκνωμα νερού και λουλουδιών που δίνει νέα διάσταση στην υπόσχεση απόλαυσης που κρατάει το J'adore από το 1999, μέσα από ένα άρωμα με πρωτόγνωρο αισθησιασμό. Αποτυπώνει με ακρίβεια το εμβληματικό λουλουδάτο μπουκέτο του J’adore: απαλλαγμένο από το κλασικό τρίπτυχο κορυφής-καρδιάς-βάσης, αναδίδει άμεσα ένα άρωμα εμπλουτισμένο με νότες γιασεμιού Sambac, νερολί και μανόλιας. Αποτελώντας το πρώτο άρωμα με τέτοιου είδους σύνθεση στον Dior, περιέχεται σε ένα ματ ιριδίζον λευκό μπουκάλι.

 diordeau

Light Blue Eau de Toilette, Dolce & Gabbana

Το χρωματιστό, φρέσκο, φρουτώδες και λουλουδάτο αυτό Eau de Toilette, αντικατοπτρίζει τον αισθησιασμό του Μεσογειακού τρόπου ζωής. Στις νότες κορυφής, ο Σισιλιάνικος κέδρος συνδυάζεται με τη φρεσκάδα του πράσινου μήλου και τον γοητευτικό υάκινθο και αιχμαλωτίζει την αίσθηση του ηλιόλουστου καλοκαιριού στον Ιταλικό Νότο.

dolcelightblue

Aqua Allegoria Forte Nerolia Vetiver Eau De Parfum, Guerlain

Ενα φωτεινό νερολί, που περιβάλλεται από τη γενναιοδωρία μιας κρεμώδους συμφωνίας σύκου, τη ζεστασιά του βέτιβερ και τις νότες αμυγδάλου του σπόρου τόνκα. Η συλλογή Aqua Allegoria Forte, η έντονη συλλογή, είναι ένα ζεστό και συναρπαστικό ταξίδι στην καρδιά των θαυμάτων του κόσμου: Eaux de Parfum που γιορτάζει την έντονη ομορφιά της φύσης, που αποκαλύπτεται από τις χρυσές ακτίνες ενός ήλιου που δύει.

 guerlainallegoria

Infusion de Figue, Prada

 pradainfusionfigue

Ζωηρό και γενναιόδωρο, το Infusion de Figure Eau de Parfum εξερευνά τις περιτεχνες όψεις του σύκου, τόσο πράσινο όσο και ξυλώδες, φρέσκο ​​και κρεμώδες. Η εθιστική συμφωνία σύκου ενισχύεται από τις πράσινες νότες μαστίχας που αναμειγνύονται με γάλβανιο και δίνουν ενέργεια με ενα ζωηρό μανταρίνι. 

Osmanthus Blossom Cologne, Jo Malone

Οι πλούσιες νότες βερίκοκου και μαλακού suede από το φρουτώδες αυτό λουλούδι συναντούν το λαμπερό άνθος πορτοκαλιάς και το αισθησιακό ξύλο κασμίρ.

osmanthusjomalone

Boss Alive Parfum, Hugo Boss

Ζεστά φρέσκα λουλούδια αποπνέουν θετική ενέργεια και θηλυκότητα, ενώ μια δερμάτινη συμφωνία εμπλουτίζει αυτό το άρωμα BOSS με μια έντονη αίσθηση amber. Μια ζωντανή ξυλώδης συμφωνία αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη και τη δύναμη.

aliveboss

Bloom Eau de Parfum Intense, Gucci

Ενα εθιστικό floral άρωμα με νότες από εκχύλισμα γιασεμί και τουμπερόζα. Στην κορυφή συναντάμε νότες από λαμπερό άνθος πορτοκαλιού, ενώ στην καρδιά γιασεμί sambac και τουμπερόζα, σε έναν μοναδικό συνδυασμό με ορχιδέα που ανθίζει μόνο τη νύχτα. Οι νότες βάσης από εσάνς πατσουλί και βρύα χαρίζουν στο άρωμα αισθησιασμό και τη δυνατότητα σε όσους το φοράνε να προσελκύσουν φιλοφρονήσεις. 

guccieaudeparfumbloom

Nomade Eau De Parfum, Chloé

Το άρωμα Chloé Nomade είναι ένας συνδυασμός απαλότητας και δύναμης: οι όψεις του chypre λουλουδιού φυσούν όπως οι άνεμοι της ελευθερίας. Ο έντονος, ορυκτός χαρακτήρας του βρύου βελανιδιάς καλύπτεται από την υπέροχη γλυκύτητα του δαμάσκηνου και της φρεσκάδας της φρέζιας.

nomadechloe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cover photo credits pexels.com

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

ASK THE EDITOR

4 λόγοι για να επενδύσεις σε μια overnight μάσκα προσώπου και τρεις επιλογές της beauty editor του AllYou

Μια ολονύκτια μάσκα προσώπου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στο καθημερινό σου skincare και είναι καιρός να τη βάλεις στη ρουτίνα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30