Skip to main content

ASK THE EDITOR

7 ολόφρεσκα ανοιξιάτικα αρώματα για να χαρίσεις στη μαμά σου για τη γιορτή της

Η γιορτή της μητέρας θέλει τα απαραίτητα δωράκια και ένα νέο άρωμα θα εκτιμηθεί σίγουρα



Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και τι καλύτερο από το να κάνεις ένα δωράκι στην πιο πολύτιμη γυναίκα της ζωής σου; Ακολουθούν 7 ολόφρεσκα ανοιξιάτικα αρώματα για να χαρίσεις στη μαμά σου για τη γιορτή της, που θα της φτιάξουν σίγουρα τη διάθεση!

Pixel

Marc Jacobs

Daisy Wild Eau de Parfum

Το ολοκαίνουριο refillable άρωμα της οικογένειας Daisy από τον Marc Jacobs συνδυάζει νότες από ανθό μπανανιάς – που βλέπουμε για πρώτη φορά στον κόσμο της αρωματοποιίας – μαζί με το πολυτελές vetiver από γιασεμί και ξηρούς καρπούς. Στα συν και το πάντα παιχνιδιάρικο μπουκάλι του, στολίδι για το boudoir.

Shiseido

Ginza Night Eau de Parfum

Με μυστηριώδη διάθεση, το Ginza Night εμπνέεται από την νυχτερινή ζωή του Τόκιο και αποτελεί ένα πολυτελές gourmand άρωμα, με ξυλώδη και λουλουδάτη παράλληλα πνοή. Ό,τι καλύτερο για νυχτερινές εμφανίσεις.

Pixel

Lancôme

La Vie Est Belle Rose Extraordinaire

Ένα από τα πιο δημοφιλή αρώματα των τελευταίων ετών αποκτά ακόμη μια έκδοση, με τη γνώριμη μορφή ενός τριαντάφυλλου σμιλεμένη στο κέντρο του μπουκαλιού του. κεντρικό ρόλο στο La Vie Est Belle Rose Extraordinaire έχει η ίριδα concrete, μαζί με πολύτιμα εκχυλίσματα τριαντάφυλλου (δροσερό ροδόνερο, αισθησιακό absolute τριαντάφυλλου Δαμασκού και συμφωνία space rose). Στη βάση του βρίσκουμε το ξύλο και μόσχους.

Giorgio Armani

My Way Nectar Eau de Parfum

Μια νέα εμπειρία My Way γεννιέται και συνδυάζει τη χαρακτηριστική creamy πνοή της τουμπερόζας με τις φρουτώδεις νότες του αχλαδιού, αλλά και των λευκών ξύλων, της αγαπημένης βανίλιας και του αισθησιακού musk. Με άλλα λόγια, μια πιο γλυκιά αλλά juicy παραλλαγή του αρώματος.

Sol De Janeiro

Brazilian Crush Cheirosa 59 Body & Hair Fragrance Mist

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια της Sol De Janeiro, τα mists της οποίας δεν χορταίνουμε. Το Brazilian Crush Cheirosa 59 συνδυάζει τη ζεστασιά ενός ηλιοβασιλέματος με αναζωογονητικές νότες βανίλιας ορχιδέας, ζαχαρωμένης βιολέτας και απαλού σανδαλόξυλου.

Kenzo

Flower Ikebana Mimosa Eau de Parfum

Η μιμόζα πρωταγωνιστεί στη νέα εκδοχή του κλασικού αγαπημένου Flower από τον Kenzo, με το εμβληματικό γυάλινο μπουκάλι του να απεικονίζει ένα ανθισμένο κλαδί της σε ένα απροσδόκητο ροδακινί χρώμα.

Carolina Herrera

Good Girl Blush Elixir Eau De Parfum

Το Good Girl Blush Elixir αποτελεί μια νέα, ακόμη πιο αισθησιακή και πιο έντονη ερμηνεία του Good Girl Blush, που έρχεται στο χαρακτηριστικό μπουκάλι του οίκου που παραπέμπει σε ψηλό τακούνι. Ένα σαγηνευτικό μείγμα από τριαντάφυλλο, βανίλια και πατσουλί για βραδινές κυρίως εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

PMU: Η τάση στον καλλωπισμό των φρυδιών που τα κάνει πιο πλούσια και καλοσχηματισμένα

Ρωτήσαμε και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για την τάση που θα κάνει θραύση

ASK THE EDITOR

5 αντιηλιακά με χρώμα που θα σου λύσουν τα χέρια αυτό το καλοκαίρι

Το πολυχρηστικό προϊόν που αγαπάμε για τους θερινούς μήνες

ASK THE EDITOR

Συμβουλές για να διαλέξεις το σωστό αντηλιακό

Το πιο απαραίτητο προϊόν για τη φροντίδα του δέρματος

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

SINGLES

Πώς να προσελκύεις αυτούς που θες στη ζωή σου

15 συμπεριφορές κλειδιά που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCha

Από 27 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2024! Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου