Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 πολυτελή νέα προϊόντα μακιγιάζ που θα μας συντροφεύσουν αυτό το καλοκαίρι

Ξέρουμε ήδη τα new entries που θα θέλεις να προσθέσεις στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ!



Το καλοκαίρι πάντοτε φέρνει νέα entries προϊόντων μακιγιάζ, που υπόσχονται ηλιοκαμένη όψη για την επιδερμίδα μας, ζουμερά χείλη και χρωματικές εκρήξεις που μας ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τη διάθεση. Ακολουθούν πέντε νέες και πολυτελείς προσθήκες για το νεσεσέρ του μακιγιάζ, στις οποίες δύσκολα θα αντισταθούμε.

Estée Lauder

Pure Color Explicit Slick Shine Stick

46,95 €

Το νέο Pure Color Explicit Slick Shine Stick της Estée Lauder χαρίζει εξαιρετική ακρίβεια εφαρμογής χάρη στο λεπτό του σχήμα, προσφέροντας λάμψη υψηλής έντασης και ξεκάθαρο χρώμα με μία μόλις εφαρμογή.

Διαθέτει 8 ώρες διάρκεια, αλλά και λείο και κρεμώδες φινίρισμα που περιποιείται, σμιλεύει και καθορίζει τα χείλη.

Valentino Make Up

Eye2Cheek - Dual-use blush & eyeshadow powder

51,60€

Η Valentino Make Up λανσάρεται επιτέλους και στη χώρα μας και μας παρουσιάζει μια πολυχρηστική κρεμώδη πούδρα, συνοδευόμενη από το πινέλο της, που μεταφέρει το χρώμα από τα μάτια στα μάγουλά μας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί απλά ως ρουζ ή ως σκιά ματιών. Ένα εντυπωσιακό προϊόν εμπνευσμένο από τις επιδείξεις μόδας του οίκου Valentino, που μας προσκαλεί να τολμήσουμε πιο ζωηρές αποχρώσεις σε όλο το πρόσωπο. Με προσαρμόσιμη κάλυψη και ένα ημι-διαφανές τελείωμα, που χτίζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις μας και σε αποχρώσεις που κυμαίνονται από ροζ, κοραλί και πορτοκαλί μέχρι δαμασκηνί.

MAC

M·A·CSTACK Mascara

37,00€

H M·A·CStack Mascara κυκλοφορεί αυτό το καλοκαίρι στην εμβληματική καφέ απόχρωση Chestnut Stack που είναι εμπνευσμένη από το θρυλικό Lip Pencil Chestnut. Ένα διαρκώς προσαρμόσιμο προϊόν που δε δημιουργεί κόμπους και εφαρμόζεται σε απεριόριστες στρώσεις, για όγκο και μήκους που εντυπωσιάζουν. Το Micro Brush του προσφέρει εξαιρετικά ακριβή και ελεγχόμενη εφαρμογή και είναι ιδανικό για πιο κοντές ή για τις κάτω βλεφαρίδες.

Benefit Cosmetics

Dew-la-la Liquid Glow Highlighter Comet

45,50€

Το Dew-la-la είναι το νέο υγρό highlighter της Benefit Cosmetics που χαρίζει διάφανη λάμψη που ξεχωρίζει. Για φωτεινότερο και πιο ενυδατωμένο δέρμα, με ένα προϊόν που αντέχει στον ιδρώτα και είναι μη φαγεσωρογόνο, ό,τι πρέπει δηλαδή για τις μικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Περιέχει έλαιο από ηλιόσπορους, πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα ωμέγα-6, που ενισχύουν την απαλότητα της επιδερμίδας, αλλά και υαλουρονικό οξύ και γλυκερίνη για ενυδάτωση και νιασιναμίδη για φωτεινότητα.

Gisou

Honey Infused Lip Oil

29,95€

Ακόμη ένα ενυδατικό λάδι χειλιών από τη λατρεμένη Gisou, εμποτισμένο με μέλι Mirsalehi και έλαια από τον κήπο μελισσών της εταιρείας στην Ολλανδία, για γυαλιστερή λάμψη και μη κολλώδες φινίρισμα στα χείλη. Σε ζουμερή απόχρωση για το καλοκαίρι και με άρωμα φρούτων, που σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ, τα έλαια σπόρων τζοτζόμπα και το φυτό λιμνανθές, θα γίνει το αγαπημένο σας προϊόν για την τσάντα.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 απαραίτητα beauty προϊόντα για το νεσεσέρ των διακοπών πέρα από το αντηλιακό σου

Όλα όσα πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου για την απαραίτητη φροντίδα του δέρματος και για λαμπερές εμφανίσεις

ASK THE EDITOR

5 προϊόντα μακιγιάζ που δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει το νεσεσέρ των διακοπών σου

Τι να αποφύγεις στα makeup looks των διακοπών για ανάλαφρο και easygoing μακιγιάζ που ταιριάζει στο νησί

ASK THE EDITOR

6 ενυδατικές μάσκες που θα ξεδιψάσουν την επιδερμίδα σου μετά την έκθεση στον ήλιο

Μάσκες που θα ενυδατώσουν και θα καταπραΰνουν το δέρμα σου με την επιστροφή από την παραλία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Ιουλίου

Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε

ΣΙΝΕΜΑ

Δείτε τη Lady Gaga στο νέο trailer του Joker: Folie à Deux

Η Harley Quinn της Gaga φέρνει τα πάνω κάτω στο νέο trailer της sequel ταινίας δια χειρός Todd Phillips, με τον Joaquin Phoenix στο πλευρό της

FASHION NEWS

Ο Elon Musk παρουσιάζει ένα AI-generated fashion show με τα διασημότερα πολιτικά πρόσωπα και γίνεται talk of the Internet

Ο ιδρυτής της Space X και κύριος μέτοχος του X βάζει τις διασημότερες πολιτικές προσωπικότητες του κόσμου σε ένα φανταστικό fashion show, που είναι ήδη viral