Τόλμη και γοητεία!

Eau de Gaga: Το νέο άρωμα από τη Lady Gaga.

Μαρκέλλα Μακρυγιάννη

Η Lady Gaga ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δεύτερου αρώματος της, Eau de Gaga. Το πρώτο άρωμα, το φρουτώδες φλόραλ θηλυκό Fame, κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2012. Το νέο Eau de Gaga έχει προταθεί από την Lady Gaga στο λογαριασμό της στο τwitter  ως "μία εξαιρετικά σέξι και προκλητική μυρωδιά για άνδρες και γυναίκες".

To Eau de Gaga είναι ένα αινιγματικό άρωμα, που συνδυάζει τολμηρά διαφορετικά στοιχεία για να δημιουργήσει μια ελκυστική γοητεία. Το άρωμα είναι "χτισμένο" γύρω από μια όμορφη καρδιά με λευκή βιολέτα, ένα μεθυστικό λουλούδι που εκπέμπει γοητεία σε άνδρες και γυναίκες.

Η τραγουδίστρια περιγράφει το Eau de Gaga ως ένα καθαρό άρωμα που αποτελείται από τα τρία πράγματα που χρησιμοποιεί κάθε μέρα: ανθρακούχο νερό, λάιμ και δέρμα. Επίσης πρόσθεσε ότι το Eau de Gaga είναι "εμπνευσμένο από την περιπετειώδη γυναίκα και τον άνδρα που αυτή αγαπά".

Το άρωμα "φιλοξενείται" σε ένα μαύρο τετράγωνο μπουκάλι με ορθογώνιο καπάκι. Το όνομά του είναι χαραγμένο σε μια χρυσή ετικέτα στο μπροστινό μέρος του μπουκαλιού. 

eauaga350.jpg

Θα είναι διαθέσιμο από το Σεπτέμβριο του 2014.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares